Lifestyle

Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της Β. Σταυροπούλου! Το TLIFE ήταν εκεί

Δες όλους όσους έδωσαν το “παρών” στη βραδιά...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού απέσπασε χθες βράδυ η Βίκυ Σταυροπούλου, που γίνεται μια… τρελή τρελή σαραντάρα! Ο λόγος για την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Τρελή τρελή σαραντάρα” που κατέφθασε στο Μικρό Παλλάς και καθήλωσε το κοινό.

 

Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Ελένη Κρίτα, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Στράτος Χρήστου, ο Γιώργος Δεπάστας και η Νεφέλη Ορφανού. Στο ρόλο του νεαρού βιολιστή ο ανερχόμενος ηθοποιός Κωνσταντίνος Κακούρης.

 

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Αλέξης Γερωργούλης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου με τον σύζυγό της, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Ντίνος Καρύδης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Χάρης Ρώμας, η Εύη Δρούτσα, η Νικολέτα Ράλλη, η Βάσω Λασκαράκη και πολλοί άλλοι.

 

Δες όλους όσους βρέθηκαν εκεί στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα