Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ορέστης Τζιόβας: Αν μου βρείτε νύφη, φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν

Ορέστης Τζιόβας: Αν μου βρείτε νύφη, φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τους εθισμούς, τον τρόπο που τους ξεπέρασε, το διαζύγιο, η επιθυμία να αποκτήσει παιδί και την ψυχοθεραπεία.

«Φέτος πήρα εγώ τηλέφωνο, είπα έμαθα πως ετοιμάζεται το σίριαλ, σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε; Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω λίγο. Έχω υπάρξει και σε σειρά που έχει κοπεί. Είχα δεχθεί πρόταση παλιά για τηλεπαιχνίδι και αρνήθηκα. Πέρυσι ήρθε ξανά και δεν προχώρησε», ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Τις κακές κριτικές τις λατρεύω, εκτός αν είναι κακεντρεχείς. Κάποιος είχε γράψει για εμένα «τι δουλειά έχει αυτός στο θέατρο; Γιατί είναι ηθοποιός ο Τζιόβας;», αποκάλυψε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Αν μου βρείτε νύφη, φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν απογοητεύτηκα, έγινε ξαφνικά, δεν μου αρέσει να μετανιώνω. Έχω σκεφτεί να αποκτήσω παιδί, όπως διάβασα, θα ήθελα να το μάθω πως να σκέφτεται και όχι τι να σκέφτεται», τόνισε ο ηθοποιός.

«Έχω κάνει άλματα με την ψυχοθεραπεία, το χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι αυτό. Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου, για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα.

Είναι πράγματα τα οποία μας «καίνε» και είναι ωραίο να μιλάμε για αυτά», δήλωσε και συνέχισε: «Το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών δεν με έχει στιγματίσει, βγήκα πιο δυνατός.

Δεν είναι ο εθισμός, η εξάρτηση είναι το πρόβλημα και από τις ουσίες αλλά και από το αλκοόλ. Αν είχα νοσηλευτεί ή αν είχα κινδυνεύσει, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήμουν και πιο γρήγορος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις