Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Όσκαρ 2024: Όλα έτοιμα για τη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου

Όσκαρ 2024: Όλα έτοιμα για τη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου
Φωτογραφία: Reuters

And the Oscar goes to… Το κόκκινο χαλί είναι έτοιμο να υποδεχτεί την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, στη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου, την απονομή των  Όσκαρ 2024.

Τα πάντα στο «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες, είναι στην εντέλεια για να υποδεχτεί αύριο Κυριακή (10.03.2024) τους υψηλούς Χολιγουντιανούς προσκεκλημένους, τους νικητές και ηττημένους των Όσκαρ.

«Τα κοσμήματα είναι τέχνη που φοριέται. Πιστεύω ότι το να τα βλέπω φορεμένα από τη Dua Lipa, να τα βλέπω φορεμένα από την Emily Blunt, να τα βλέπω από τη Selena Gomez, απλώς τονίζει την ομορφιά των αντικειμένων. Ο Ζαν Σλαμπερζέ, ο οποίος είναι ένας από τους μεγάλους σχεδιαστές μας, έλεγε πάντα ότι ένα κόσμημα δεν είναι ποτέ πλήρως ολοκληρωμένο μέχρι να φορεθεί» λέει η επικεφαλής Γεμμολόγος, Βικτόρια Ρέινολντς, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Στα προγνωστικά, οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι το βραβείο καλύτερης ταινίας θα κερδίσει το «Όπενχαιμερ».

 

«Νομίζω ότι το “Oppenheimer” έχει σχεδόν κλειδώσει στο βραβείο καλύτερης ταινίας. Τώρα, υπάρχουν κάποιοι που ακόμα πιστεύουν ότι θα το πάρει το “Poor Things” και ίσως ακόμη και η “Ανατομία μιας Πτώσης” να έχει ελάχιστες πιθανότητες να “τρυπώσει”. Εγώ δεν το νομίζω”» ανέφερε ο κριτικός κινηματογράφου, Τιμ Κογκσέλ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις