Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Όσκαρ 2024: Το «μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» του Jimmy Kimmel στον Donald Trump

Όσκαρ 2024: Το «μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» του Jimmy Kimmel στον Donald Trump

Στο καυστικό σχόλιο που έκανε ο Donald Trump περί των φετινών Oscars αλλά και την παρουσίασή τους, θέλησε να απαντήσει ο Jimmy Kimmel κάνοντας ένα αστείο για το οποίο κατα χειροκροτήθηκε από το κοινό του Dolby Theatre.

Λίγα λεπτά πριν πέσει η αυλαία για τα 96α Oscars, ο παρουσιαστής τους, Jimmy Kimmel, διάβασε επί σκηνής μέσω κινητού, ένα σχόλιο που ανέβασε για αυτόν και τα βραβεία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump.

«Υπάρχει χειρότερος παρουσιαστής από τον Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ; Στο άνοιγμα του, ήταν σαν ένα μέτριο άνθρωπο που προσπαθεί να γίνει κάτι ενώ δεν είναι αλλά και ποτέ δε μπορεί να γίνει. Διώξτε τον Κίμελ και αντικαταστήστε τον ίσως με ένα, όχι πια δημοφιλή, αλλά φθηνό ‘ταλέντο’ του ABC, τον Γιώργο Σλοπανόπουλο.

Θα τους έκανε όλους να φαίνονται επί σκηνής πιο μεγάλοι, ισχυροί και πιο λαμπεροί.

Επίσης, ήταν  ένα πολύ κακά πολιτικά ορθό σόου όπως εδώ και χρόνια- Ασύνδετο, βαρετό και πολύ άδικο. Γιατί δεν δίνουν Όσκαρ σε αυτούς που το αξίζουν; Ίσως έτσι το κοινό τους και η τηλεοπτική δημοτικότητα να ανέλθει ξανά από τα βάθη. Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά!».

Με τη σειρά του ο Jimmy Kimmel διάβασε το post του πρώην προέδρου και απάντησε κάνοντας χιούμορ με το κοινό στο Dolby Theatre να τον αποθεώνει με το χειροκρότημά του: «Ευχαριστώ Πρόεδρε Τραμπ. Ευχαριστώ που μας είδες. Εκπλήσσομαι που είσαι ακόμη…εμ.. μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις