Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ουγγαρέζος: Η μητέρα μου «έφυγε» νομίζοντας ότι παντρεύομαι την Ιλένια Ουίλιαμς

Ουγγαρέζος: Η μητέρα μου «έφυγε» νομίζοντας ότι παντρεύομαι την Ιλένια Ουίλιαμς
Φωτογραφία NDP

Ο θάνατος των γονιών του, η γειτονιά όπου μεγάλωσε, τα πείσματα και ο αδερφός που δεν γνώρισε. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όλα στον Θανάση Πάτρα και το Μega Καλημέρα.

«Μου λείπουν τα πείσματα των γονιών μου που με ρώταγαν «ποτέ θα έρθεις;». Δεν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου να του πω “είμαι καλά, έφτασα”», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και παραδέχτηκε ότι «δεν λέω ότι έχω ανάγκη την συντροφικότητα για να μην… φοβηθούν οι κοπέλες. Έχω απεριόριστη ανάγκη για συντροφικότητα».

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι δεν ήθελε η μητέρα του να μάθει ότι χωρίζει από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Όταν «έφυγε» από την ζωή η μητέρα μου, νόμιζε ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Δεν έφτιαξα την τηλεόραση της μητέρας μου για να μην μάθει τον χωρισμό μου με την Ιλένια», είπε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήρθε στη ζωή 10 χρόνια αφού είχε πεθάνει ο αδερφός του. «Οι γονείς μου έχασαν τον αδελφό μου σε βρεφική ηλικία. Απέκτησαν εμένα μετά από 10 χρονιά. Ήμουν ο μαθητής που έλεγε την προσευχή στο σχολείο», αποκάλυψε.

«Ο Γρήγορης Αρναούτογλου μπορεί να σε «τουμπάρει», θα ήταν πολύ καλός πολιτικός», εκτίμησε, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχουν ειπωθεί από τον Γιώργο Λιάγκα και κατά πολλούς τον «φωτογραφίζουν».

«Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου», είπε.

   

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ και έχω κάνει σχέσεις που δεν τις παραδέχτηκα ποτέ», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις