Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor για το χάσκι στην Αράχωβα

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor για το χάσκι στην Αράχωβα

Το τέρας που κακοποίησε μέχρι θανάτου τον Όλιβερ, το 8χρονο χάσκι στην Αράχωβα, αναζητούν οι κάτοικοι της περιοχής και οι αρχές. Κάποια δημοσιεύματα “φωτογράφισαν” ως ύποπτο τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, πρώην παίκτη του Survivor.

Με σειρά από stories στο Instagram, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας του χάσκι στην Αράχωβα, τονίζει ότι την ημέρα που έγινε η επίθεση στο σκυλί δεν ήταν στην περιοχή, όπου έχει να πάει από τον Ιανουάριο του 2023. 

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα.

Δε μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες.

Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή.

Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά.

Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ.

Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα», έγραψε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις