Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικολέτα Τσομπανίδου: Αναρτήσεις «καρφιά» για το πρώην ζευγάρι του Bachelor (pics)

Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικολέτα Τσομπανίδου: Αναρτήσεις «καρφιά» για το πρώην ζευγάρι του Bachelor (pics)
Φωτογραφία video grab

Τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικολέτα Τσομπανίδου τους γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «The Bachelor». Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και καιρό, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί ο λόγος χωρισμού τους. 

Η Νικολέτα Τσομπανίδου διεκδικούσε και αυτή την καρδιά του πρώτου Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο, μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες. Τελικά, κατάφερε να κερδίσει την καρδία του Παναγιώτη και να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι. Η σχέση της όμως δυστυχώς δεν κράτησε και πάρα πολύ και πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους. 

Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε υποστηρίξει πως παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει με την Νικολέτα, θα βρίσκεται πάντα κοντά της, αν του το ζητήσει. Αν κρίνουμε όμως από το πρόσφατο story του στο Instagram μάλλον κάτι έχει αλλάξει… Και για να καταστήσει σαφές ότι το μήνυμα του έχει άμεση σχέση με το ριάλιτι, ο πρώτος Έλληνας Bachelor συνόδευσε το κείμενο της ανάρτησής του με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

«Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν την ζωή τους με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου! Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρήσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις, διότι στην καρδιά μου δεν χωράει μίσος! Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομα μου! Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε! Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε!» γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Το μήνυμα φυσικά του πρώτου Έλληνα Bachelor δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της Νικολέτας Τσομπανίδου. Σε ένα Q&A που έκανε η νικήτρια του ριάλιτι δεν δίστασαν λοιπόν να την ρωτήσουν αν έχει να πει κάτι για τα λεγόμενα του Παναγιώτη Βασιλάκου. Εκείνη, όμως, δεν τους «ευχαρίστησε» απαντώντας πως δε θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δείτε την ανάρτηση της:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις