Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάνος Δημάκης: Το «γεράκι» απο το «The Chase» μιλάει για τα δύο βιβλία που έχει γράψει

Πάνος Δημάκης: Το «γεράκι» απο το «The Chase» μιλάει για τα δύο βιβλία που έχει γράψει

Ο Πάνος Δημάκης, το «γεράκι» του «The Chase» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το βιβλίο του «Δεκαεπτά κλωστές», το οποίο θα γίνει σειρά από την Cosmote tv, με τη Μιρέλα Παπαοιοκονόμου και τον Σωτήρη Τσαφούλια.

«Έχω μεγαλώσει σε μία πολύ μικρή κωμόπολη, η οποία έχει και τα καλά και τα κακά της επαρχίας. Τα καλά είναι πως είναι πιο ισορροπημένα τα πράγματα ενώ τα κακά είναι πως αυτά που συμβαίνουν στη Αθήνα, είναι πιο ευδιάκριτα. Είμαι πάνω από 25 χρόνια στην Αθήνα. Δεν θεωρώ πως είναι διαφορετικοί οι άνθρωποι», είπε αρχικά o Πάνος Δημάκης.

Το βιβλίο του «Δεκαεπτά κλωστές» αφορά ένα έγκλημα που έγινε στα Κύθηρα το 1909. «Το 1909 στα Κύθηρα έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα εν καιρώ ειρήνης.

Όταν αποφάσισα να το γράψω, ήθελα να μιλήσω περισσότερο για ό,τι άλλο το περιβάλλει, όπως τα fake news. Ήταν ο αγαπητός του νησιού αλλά μόλις βγήκε ένα ψέμα, όλο το χωριό το πίστεψε και του γύρισε την πλάτη.

Πολλές φορές ψάχνουμε κάποιον να κατηγορήσουμε αλλά τελικά κάνουμε το ίδιο. Οι «Δεκαεπτά κλωστές» εξηγούνται στη τελευταία παράγραφο. Οι άνθρωποι είμαστε κλωστές της μοίρας, που κάποιος άγνωστος κινεί τα νήματα αλλά στην ουσία είμαστε εμείς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις