Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Πάνος Ιωαννίδης για το νεογέννητο γιό του: Είναι φοβερή εμπειρία, απίστευτο το συναίσθημα

Πάνος Ιωαννίδης για το νεογέννητο γιό του: Είναι φοβερή εμπειρία, απίστευτο το συναίσθημα

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης, μιλάει για πρώτη φορά για την εμπειρία της πατρότητας, και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και εκεί τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής «το Πρωινού».

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά πατέρας και, αναμφίβολα, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

«Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Μια χαρά είναι ο μπέμπης, όλα κομπλέ. Όλα τέλεια! Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς κατάφερε να κρατήσει το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε πως «δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς. Πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια, αυτά τα πράγματα έρχονται».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ταξίδεψε με τους άλλους κριτές για Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθούν μέρος των γυρισμάτων του τελικού του MasterChef.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις