Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πάνος Κιάμος: Πώς τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο επί σκηνής

Πάνος Κιάμος: Πώς τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο επί σκηνής

Ο Πάνος Κιάμος άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στο Posidonio Music Hall για να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του. Ο γνωστός τραγουδιστής, προσφέροντας πλούσιο και μοναδικό θέαμα, τίμησε με τον τρόπο του Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε την σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. 

Με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό, ο Πάνος Κιάμος έγινε «ένα» με το κοινό του που του έδωσε το πιο ζεστό χειροκρότημα, όταν ερμήνευσε επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, με τον οποίο είχε συνδέσει την αρχή της μουσικής πορείας του.

Το Σάββατο, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε και μία έκπληξη, αφού στο Posidonio Music Hall βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μαζί με τον αδερφό του Τριαντάφυλλο και τη σύζυγό του, Πωλίνα και καλούς τους φίλους. Ο Πάνος Κιάμος μοιράστηκε τη σκηνή με τον ανερχόμενο τραγουδιστή, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το γεγονός πως εκείνος ήταν ο πρώτος που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση και μαζί τραγούδησαν επιτυχίες δικές του αλλά και του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις