Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάνος Μουζουράκης: Στην Αίγινα για το γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη

Πάνος Μουζουράκης: Στην Αίγινα για το γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη

Βέρα στο δεξί θα βάλουν αύριο (27.05.2023) στην Αίγινα ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Πάνος Μουζουράκης βρίσκεται ήδη στην Αίγινα, όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα «ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας» στο πλευρό της Μαριλού Κόζαρη.

Ο γάμος του γνωστού τραγουδιστή με την εκλεκτή της καρδιάς του θα γίνει στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη με τους καλεσμένους να ξεπερνούν τους 500.

Το ζευγάρι ωστόσο, επέλεξε να ταξιδέψει από σήμερα στην Αίγινα καθώς πρόκειται να γιορτάσουν τον γάμο τους και με ένα pre wedding party μαζί με τους φίλους τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται να έχει ξεκινήσει από νωρίς το γλέντι, με τα πρώτα βίντεο να έχουν ήδη ανέβει στο instagram από καλό του φίλο.

Ο γαμπρός το γιορτάζει υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής ενώ φαίνεται να κάνει και πλάκα με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι που θα ταξιδέψουν στο νησί για να εξασφαλίσουν μερικά πλάνα από το μυστήριο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις