Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανσέληνος Φεβρουαρίου και Άγιος Βαλεντίνος σήμερα στο Stars System

Πανσέληνος Φεβρουαρίου και Άγιος Βαλεντίνος σήμερα στο Stars System

Το «Stars System» είναι αφιερωμένο στην Πανσέληνο του Φεβρουαρίου και στην ημέρα του «έρωτα»!

Σήμερα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 13:00, η Άση Μπήλιου θα αναλύσει την επιρροή της Πανσελήνου στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου αλλά και ποιους θα ευνοήσει ο Άγιος Βαλεντίνος στα ερωτικά.

Η Πανσέληνος του «Χιονιού» πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και θα προσπαθήσει να… ζεστάνει τις καρδιές μας. Είναι ένα φεγγάρι που φέρνει όρεξη για διασκέδαση, ζωηρές επιθυμίες, έντονα πάθη, ορμή και δράση, αλλά η ισχυρή επιθυμία να πετύχουμε και να αγαπηθούμε ίσως φέρει και εντάσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφράσουμε το πάθος μας, για να μην οξυνθούν τα πνεύματα και τελικά έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που επιθυμούμε.

Η Πανσέληνος έρχεται και με δυο κυρίαρχες όψεις αυτή την εβδομάδα, που προσφέρουν ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Πρόκειται για τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω στις 16/2 και το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 17-18/2.

Ποια ζώδια θα περάσουν πιο ζόρικα με αυτό το φεγγάρι;

Ποιοι θα αντιμετωπίσουν κρίσεις στις σχέσεις τους και ποιοι θα δώσουν ένα ηχηρό τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις;

Ποιοι θα χαμογελάσουν και ποιοι θα έχουν ευκαιρίες στον έρωτα και τα οικονομικά;

Ποιοι θα πρέπει να προσέξουν υπερβολές και παρασκηνιακές κινήσεις;

Ακόμη, η Άση Μπήλιου εξηγεί πώς μπορούμε να βρούμε τη θέση της προοδευμένης Σελήνης και τι σημαίνει για τα θέματα που θα μας απασχολήσουν.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System», σήμερα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 13:00!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις