Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανσέληνος – Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή Πανσέληνος προκαλεί δραστηριότητα στην κοινωνική σου ζωή ή ανοίγει την καρδιά σου στα συναισθήματα σου σχετικά με μια φιλία ή ένα ιδιαίτερο έργο.

Θαμμένα ή ανομολόγητα συναισθήματα εμφανίζονται τώρα και μπορεί να αφορούν σε μια σχέση ή να χρησιμεύσουν για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον για ένα έργο που δεν έχεις ακόμα ολοκληρώσει πλήρως. Ένα κρυφό πρόβλημα σχέσης μπορεί να εμφανιστεί και να απαιτήσει προσοχή ή ένας φίλος να χρειαστεί τη βοήθεια σου.

Δίδυμοι: Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια υποχρέωση στο φως ή ένα σημείο καμπής σε ένα στόχο ζωής. Μπορεί να είσαι σε θέση να διαχειριστείς ή να ηγηθείς, να καταλήξεις σε μια ουσιαστική συνειδητοποίηση σχετικά με τη δουλειά, την καριέρα, τη φήμη και τα αληθινά συναισθήματα για την κατεύθυνση της ζωής σου.

Ωστόσο είναι καλύτερο να δίνεις χρόνο στα πράγματα και να κινείσαι αργά με τον Ερμή κυβερνήτη σου ανάδρομο.

Καρκίνος: Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της περιπέτειας και της μάθησης διεγείροντας την επιθυμία να σπάσεις τη ρουτίνα, να ακολουθήσεις τα ενδιαφέροντα σου, να ακολουθήσεις έναν νέο τρόπο σκέψης ή να μοιραστείς τις ιδέες σου.

Πρόκειται να βγεις σε άγνωστο έδαφος και να ανακαλύψεις νέους τρόπους να βλέπεις τη ζωή σου, κάτι που απαιτεί λίγο θάρρος. Αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει καρπούς ή να κλείσει ένα έργο, πληροφορίες να έρθουν στο φως που αλλάζουν την οπτική σου για ένα θέμα και τα συναισθήματα είναι σε έξαρση.

Λέων: Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου προκαλώντας αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που σε παρακινούν να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ή τις εξαρτήσεις σου.

Μπορεί να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου για ένα θέμα που δεν μπορείς πλέον να αγνοήσεις. Τα συνημμένα σου βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα και θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές εάν κάτι σου είναι άβολο. Υπάρχει μια τάση να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο μέχρι να φτάσεις στη μέση λύση, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις