Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Παντρεύτηκαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Όσα έγιναν στον γάμο τους

Παντρεύτηκαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Όσα έγιναν στον γάμο τους

Συγκίνηση, χιούμορ, πολλοί καλεσμένοι και ένας λαμπερός γάμος στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων και ο γάμος τους ήταν το γεγονός του Σαββατοκύριακου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε νωρίς στην εκκλησία περίπου στις 17:00, φορώντας σμόκιν και περίμενε με την ανθοδέσμη στα χέρια την αγαπημένη του. Η οποία, όπως κάθε νύφη, έφτασε στην εκκλησία με λίγη καθυστέρηση, συνοδευόμενη από τον κουμπάρο, Αναστάσιο Ντούγκα, τη μητέρα της και τον θείο της.

Όταν είδε την αγαπημένη του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Αφού αγκάλιασε τον κουμπάρο του και τον θείο της νύφης, φίλησε το χέρι της πεθεράς του και στη συνέχεια αστειεύτηκε με την αγαπημένη του.

«Άργησες» της είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε: «Είσαι πολύ όμορφη». «Πάμε να σε παντρευτώ» του απάντησε εκείνη και όλοι γέλασαν. 

Οι καλεσμένοι στο γάμο του «Ντάνου» με τη Δήμητρα Βαμβακούση ξεπέρασαν τους 500 και ήταν εκτός από συγγενείς και φίλους, πρώην συμπαίκτες τους στο Survivor, άνθρωποι με τους οποίους έχουν συνεργαστεί.

Εκτός από τον Αναστάσιο Ντούγκα, κουμπάρα του ζευγαριού ήταν και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη.

Παρόντες στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση ήταν η Άντζελα Γκερέκου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Πηγή Δεβετζή, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Τέτα Καμπουρέλη, ο Κούλλης Νικολάου, η Ζωή Κρονάκη, ο Νίκος Αποστολόπουλος (σ.σ. είχε επιμεληθεί και το κοστούμι του γαμπρού), ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, η Ειρήνη Κολυδά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Ορέστης Τσάνγκ, η Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου, ο Αντύπας με την σύζυγό του, Στέλλα Μουσλουμίδου και πολλοί άλλοι.

Αφού τελείωσε το μυστήριο, το ζευγάρι βγήκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, οι καλεσμένοι περίμεναν για την καθιερωμένη στιγμή που θα πέταγαν το ρύζι ενώ μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκαν στο αυτοκίνητο του για να μεταφερθούν στον χώρο της δεξίωσης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις