Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου: Ο θρησκευτικός γάμος και η βάφτιση της κόρης της

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου: Ο θρησκευτικός γάμος και η βάφτιση της κόρης της

Με… παπά και με κουμπάρο παντρεύτηκαν, την Κυριακή (27.08.2023) η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης. Το ζευγάρι βάφτισε και την κορούλα του.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αλλά μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους αποφάσισαν να κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο, έχοντας δίπλα τους συγγενείς και καλούς τους φίλους.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο γάμο της γνωστής ηθοποιού με τον νευροχειρούργο σύζυγό της ήταν ήταν και η συνάδελφος της νύφης, Μαριλένα Ράδου, η οποία ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram τον ρομαντικό χορό του ζευγαριού μετά την τελετή.

«All of me» του John Legend ήταν το τραγούδι που επέλεξαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης για τον πρώτο τους χορό.

 

Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της κόρης τους από τη Σιέρα Λεόνε.

Τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της γνωστής ηθοποιού ανέβασε η επιχειρηματίας Δήμητρα Λαζαράτου, με την ηθοποιό να στέκεται στο πλευρό του συζύγου της και να λάμπει από ευτυχία.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης ονόμασαν την κορούλα τους Εύα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις