Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παντρεύτηκε ξανά ο Μαρκ Άντονι, πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ – Κουμπάρος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Παντρεύτηκε ξανά ο Μαρκ Άντονι, πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ – Κουμπάρος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Φωτογραφία instagram @victoriabeckham

Τον τέταρτο γάμο του έκανε ο τραγουδιστής Μαρκ Άντονι. Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, και πατέρας των παιδιών της, παντρεύτηκε το μοντέλο Νάντια Φερέιρα.

Ο γάμος του Μαρκ Άντονι με τη Νάντια Φερέιρα έγινε Μουσείο Τέχνης Pérez στο Μαϊάμι της Φλόριντα, με 250 διάσημους καλεσμένους. Άγνωστο αν μεταξύ αυτών ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ και τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν ο κουμπάρος του Μαρκ Άντονι, ενώ η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν εκείνη που έραψε τα φορέματα για τις παράνυμφους.

Στο γάμο του Μαρκ Άντονι με τη Νάντια Φερέιρα βρέθηκαν επίσης οι Σάλμα Χάγιεκ, Maluma, Ντέιβιντ Γκρούτμαν, Λιν Μάνουελ Μιράντα.

«Η Νάντια ήταν εντυπωσιακή με το κομψό δαντελένιο νυφικό της από την Γκάλια Λαχάβ και μάλιστα όταν ο Mαρκ την αντίκρυσε δάκρυσε», δήλωσε πηγή στο ET.

Άγνωστο παραμένει αν στο γάμο του Μαρκ Άντονι, εκτός από τα παιδιά που απέκτησε με την Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν και τα δύο του παιδιά από τον γάμο του με την Ντέμπι Ροζάντο.

Σύμφωνα με το Ηοla κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο επιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, μάλιστα, έκανε αναρτήσεις στο Instagram από τον γάμο και στο ποστ της έγραψε: «Συγχαριστήρια κύριε και κυρία Μουνίς. Σας αγαπάμε και τους δυο τόσο πολύ και ήταν τιμή μας να είμαστε μέρος της σπουδαίας ημέρας και να γιορτάσουμε την αγάπη σας».

Η νύφη Νάντια Φερέιρα ήταν η πρώτη που σχολίασε την ανάρτηση της… κουμπάρας: «Τι μαγική βραδιά! Πραγματικά μας τιμά ότι ήσασταν τόσο μεγάλο “κομμάτι” όλου αυτού, μαζί μας. Και “σάρωσες” με τα φορέματα για τις παράνυμφους. Και πάλι, μας τιμάς. Σ’ αγαπάμε κι εμείς»

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Μετά την τελετή σε μία σκηνή στολισμένη μόνο με λευκά λουλούδια το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό υπό τους ήχους του «You Are So Beautiful» του Τζο Κόκερ.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2022.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις