Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάολα: Η κόρη της έγινε 16! – Οι τρυφερές ευχές που δέχτηκε από τον πατέρα της

Πάολα: Η κόρη της έγινε 16! – Οι τρυφερές ευχές που δέχτηκε από τον πατέρα της

Η Πάολα είναι μια περήφανη μαμά και δεν το κρύβει. Μια ξεχωριστή μέρα για την δημοφιλή τραγουδίστρια και την οικογένειά της.

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για την επιτυχημένη τραγουδίστρια Πάολα και του πρώην συζύγου της Φώτη Ζαγλοπίτη, καθώς η μονάκριβη κόρη τους Παολίνα συμπλήρωσε 16 χρόνια ζωής. Η Παολίνα είναι πλέον μια μικρή δεσποινίδα και μοιάζει πολύ στην όμορφη μαμά της.

Ο πατέρας της μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία με την πριγκίπισσά του γράφοντας: “Ποσό χρονών έγινες???? -16… -Τι λες ρε Παολίνα???? Δηλαδή εγώ ποσό έφτασα..???? – …(κάτι ακαταλαβίστικα)?. Θεέ μου πως περνάει ο χρόνος..;; Σαν χθες ήταν που άκουσα το πρώτο σου κλάμα, μπήκα στο δωμάτιο και είδα την πιο ωραία εικόνα της ζωής μου… εσένα να είσαι αγκαλιά πάνω στην πιο όμορφη και ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου..!! Από τότε… χιλιάδες μοναδικές στιγμές… μια μαγική σχέση μέσω της οποίας εσύ μας έμαθες πιο πολλά από ότι σου μάθαμε εμείς.. Σήμερα.. 16 χρόνια μετά, η μαμά σου κ εγώ είμαστε συγκινημένοι κ περήφανοι για το χαρακτήρα κ την προσωπικότητα σου…!!! Συνέχισε έτσι το μαγικό ταξίδι της ζωής σου απολαμβάνοντας όσο πιο έντονα μπορείς κάθε της λεπτομέρεια κ κάθε της συναίσθημα…!!! Σ’ αγαπάμε ως τον ουρανό κ πιο ψηλά…”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις