Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο των Ιχθύων και ευθυγραμμίζεται το απόγευμα με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει πως όλα γύρω σου επιβραδύνονται δίνοντας σου την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να επιδιώξεις την ηρεμία. Μπορείς να θέσεις τη στρατηγική σου στα εργασιακά και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να αναλάβεις καθήκοντα που θα είναι δύσκολο να διαπεραιώσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και το κλίμα γύρω σου γίνεται μαγικό και ονειρεμένο. Εσύ που είσαι μόνη, μην σε παίρνει το παράπονο και νιώθεις αδικημένη. Έρχονται μέρες αξέχαστες και απόλυτα ερωτικές.

Ταύρος: Με θετική διάθεση και αισιοδοξία ξεκινά η μέρα σου. Το κλίμα των εορτών τελικά λειτούργησε ευεργετικά επάνω σου. Μια ανταλλαγή ιδεών με τους άλλους και κυρίως με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι θα σε βοηθήσει να δώσεις ώθηση στα σχέδια σου. Η συναισθηματική ελευθερία γίνεται ανάγκη και η ύπαρξη υποχρεώσεων στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου φαίνεται να σε αγχώνει. Χαλάρωσε λίγο και μη γίνεσαι επιθετική ή και σκληρή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου μεγαλώνει. Κοίτα αυτή τη φορά να θέσεις υψηλότερα τα στάνταρ σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Δίδυμοι: Είναι μια υπέροχη μέρα η σημερινή για να ονειρευτείς, να εμπνευστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Σκέψου τρόπους για να προσθέσεις περισσότερη φαντασία στη δουλειά ή στα καθήκοντα σου για καλύτερα αποτελέσματα, σήμερα που η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα. Οι συναισθηματικές ευαισθησίες σου που έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά να σε κάνουν λίγο παραπονιάρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος δεν σε βοηθούν να αισθανθείς καλύτερα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις