Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάρις Χίλτον: «Στα 16 μου χρόνια ένιωσα τα μάτια τους να κοιτάζουν το γυμνό μου σώμα»

Πάρις Χίλτον: «Στα 16 μου χρόνια ένιωσα τα μάτια τους να κοιτάζουν το γυμνό μου σώμα»

Η “χρυσή κληρονόμος” Πάρις Χίλτον σοκάρει με την κατάθεσή της και σκουπίζει τα δάκρυά της, ενώ εξιστορεί την κακοποίησή της σε ηλικία μόλις 16 ετών στο Σχολείο Provo Canyon στην Γιούτα.

Η “χρυσή κληρονόμος” Πάρις Χίλτον βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα στην ηλικία των 16 ετών.

Η 39χρονη κληρονόμος κατηγόρησε το προσωπικό του Provo Canyon School για συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική βία, κατά την παραμονή της εκεί ως έφηβο κορίτσι.

«Ονομάζομαι Paris Hilton, επιβίωσα από κακοποίηση ιδρύματος και μιλώ σήμερα εκ μέρους των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε τέτοιου είδους δομές στις ΗΠΑ», ανέφερε αρχικά στην κατάθεσή της. «Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δυο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει», δήλωσε η Πάρις Χίλτον.

«Είμαι η απόδειξη ότι τα λεφτά δε σε προστατεύουν από την κακοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα αποκοπεί από τον έξω κόσμο και απογυμνώθηκα από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου», είπε, κατηγορώντας το προσωπικό ότι είναι «κακό και σαδιστικό. Έκλαιγα κάθε βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος, προσευχόμενη ότι θα ξυπνούσα από αυτόν τον εφιάλτη», είπε στην ακρόαση.

«Στα 16 μου χρόνια – ως παιδί – ένιωσα τα μάτια τους να κοιτάζουν το γυμνό μου σώμα. Ήμουν μόνο παιδί και ένιωθα ότι παραβιάζόμουν κάθε μέρα », είπε, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία της «αντισυνταγματική, εξευτελιστική και τρομακτική».

Η Πάις Χίλτον ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ένας υπάλληλος, ο οποίος εργαζόταν εκεί έως ότου προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της, καυχιόταν στους νεότερους μαθητές ότι «αυτός έσπασε την Πάρις Χίλτον».

Η διάσημη τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας και κληρονόμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κλείσει το συγκεκριμένο σχολείο και άλλα παρόμοια ιδρύματα, όπου σύμφωνα με καταγγελίες κακοποιούνται ανήλικα παιδιά.

Η μαρτυρία της Χίλτον είχε σκοπό να στηρίξει ένα νομοσχέδιο για περισσότερη κυβερνητική εποπτεία των κέντρων θεραπείας για νέους και να απαιτήσει να καταγράφουν τις τακτικές που χρησιμοποιούν. Για την ιστορία, το μέτρο πέρασε ομόφωνα, και η Πάρις Χίλτον κάλεσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τους επικεφαλής του Κογκρέσου να αναλάβουν δράση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις