Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παρθένα Χοροζίδου: Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε άβολη θέση στις Τρίχες

Παρθένα Χοροζίδου: Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε άβολη θέση στις Τρίχες
Φωτογραφία NDPPHOTO

Οι ψυχαναγκασμοί της, οι άβολες στιγμές που έχει βιώσει πάνω στη σκηνή, αλλά και η φιλία της με τον Χρήστο Χολίδη. Η Παρθένα Χοροζίδου μίλησε για όλα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η Παρθένα Χοροζίδου αναφέρθηκε στην καριέρα και την προσωπική της ζωή. Και δεν έκρυψε ότι οι ερωτικές σκηνές την κάνουν να νιώθει άβολα.

«Το ελάττωμά μου είναι ότι θέλω το σπίτι μου καθαρό, να είμαι τακτοποιημένη για να ησυχάσει το μέσα μου. Έχω ψυχαναγκασμούς και προσπαθώ να τους καταπολεμήσω», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Έχει τύχει να ξεχάσω τα λόγια μου, είναι τραγικό και τρομακτικό να κλείνεις τα μάτια σου και να μη θυμάσαι…

Έχω νιώσει άβολα με γυναίκα συνάδελφο στο καμαρίνι. Πήγαινα νωρίτερα για να μη συναντιόμαστε. Είχε γίνει μία παρεξήγηση σε πρόβα, θύμωσε πάρα πολύ, άρχισε να φωνάζει και μπήκαν στη μέση οι συνάδελφοι να της πουν ότι “παραλογίζεσαι”», πρόσθεσε επίσης η ηθοποιός.

Για τη φιλία της με τον Χρήστο Χολίδη, δήλωσε :«Ο Χρήστος Χολίδης είναι αδερφός μου, ό,τι ώρα και να τον πάρω θα είναι εκεί. Είναι ένας θεόρατος άνθρωπος, πανέμορφος».

 

«Οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες για όλους αλλά βρίσκεις τρόπο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε άβολη θέση στις Τρίχες», κατέληξε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις