Lifestyle

Παρθενόπη Μπουζούρη: Όταν έφυγα από την Ξάνθη για τη Θεσσαλονίκη, νόμιζα ότι πήγα Νέα Υόρκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε την Παρθενόπη Μπουζούρη από το ρόλο της στη σειρά «Μάγισσα» αλλά εκείνη «μετρά»… πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο. Σπούδασε γεωπόνος αλλά, όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήξερε από το 3ο έτος ότι δεν θα ακολουθήσει το επάγγελμα.

Η Παρθενόπη Μπουζούρη ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας (11.12.2023), και του μίλησε για την πορεία της από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη, για τις σπουδές στη γεωπονική και την απόφασή της να δεχτεί το ρόλο της Πολυξένης στη «Μάγισσα».

«Δεν ήμουν αρνητική με την τηλεόραση αλλά αυτό που έβγαζα προς τα έξω δεν ήταν ακριβώς θετικό. Εκεί που ήμουν ήταν λίγο δύσκολο. Για πολλά χρόνια έκανα θέατρο, ομαδική δουλειά, έρευνα, διδασκαλία. Ήμουν “στην κοσμάρα” μου.

Δεν θα έλεγα όχι αν μου έλεγε κάποιος να κάνω τηλεόραση. Δεν το αντιμετώπισα με το “φρυδάκι σηκωμένο” αλλά πραγματικά σαν πρωτάρα. Κάθε μέρα για μένα ήταν μαθητεία.

Αυτό που ζω στην τηλεόραση είναι υπέροχο. Το πιο δύσκολο στο σινεμά και την τηλεόραση δεν έχεις τον έλεγχο εσύ, πρέπει να συνεργαστείς με πολλούς ανθρώπους. Είναι πληθυντικός αριθμός η τηλεόραση, περισσότερο από το θέατρο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήμουν το παιδί που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα. Σπούδασα γεωπονία και πήρα και το πτυχίο μου. Στη σχολή θέατρου μπήκα στα 25. Ήξερα από το τρίτο έτος ότι δεν θα γίνω γεωπόνος.

Η σχολή ήταν μια αναγκαία συνθήκη. Όσοι ζούμε σε επαρχία, η ζωή μας ξεκινά όταν φεύγουμε. Όταν έφυγα από την Ξάνθη για σπουδές και πήγα στη Θεσσαλονίκη, νόμιζα ότι πήγα Νέα Υόρκη. Την Ξάνθη την κουβαλάω πάντα μαζί μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χάλι Μπέρι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον 12χρονο γιο της μετά την έκδοση περιοριστικών μέτρων σε βάρος της από τον πρώην σύζυγό της
O πρώην σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, εξασφάλισε προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον της, τα οποία περιόρισαν τον χρόνο που μπορεί να περνά με τον γιο τους σε ημερήσιες επισκέψεις
Halle Berry
Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση είναι κομμάτι της ζωής μου 25 χρόνια τώρα – Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η ιστορία»
«Καλό είναι να βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται κάθε φορά από τους παρουσιαστές, να δίνουμε χρόνο, να παίρνουν ανάσα τα προϊόντα, να μη συγκρίνουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Νίκος Καρβέλας ζητά από την Άννα Βίσση 200.000 – 300.000 ευρώ: «Όλα θα λυθούν με συζήτηση» αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη διαφωνία, η οποία φέρεται να προέκυψε όταν ο Νίκος Καρβέλας ενημερώθηκε ότι δεν θα λάβει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο θεωρούσε πως είχε συμφωνηθεί
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας 58
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
7