Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πασχάλης Τσαρούχας: Η κραιπάλη άρχισε με την επιτυχία, δούλευα την ημέρα, το βράδυ ξενυχτούσα

Πασχάλης Τσαρούχας: Η κραιπάλη άρχισε με την επιτυχία, δούλευα την ημέρα, το βράδυ ξενυχτούσα

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ζωή του, τη Θεοφανία Παπαθωμά, τους μεγάλους έρωτες, τους παπαράτσι αλλά και για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την ιδιαίτερα έντονη ζωή του, μίλησε για τους έρωτες της ζωλής του, αλλάκαι τη γνωριμία του με τον Ομάρ Σαρίφ.

«Όταν τελειώσαμε το σχολείο ήμασταν άχρηστοι, ρεμάλια, μου λέει ένας φίλος «δεν πάμε να γίνουμε ηθοποιοί;» και είπα «πάμε»! Με πέρασαν στο Κρατικό Ωδείο Αθηνών, αλλά εγώ ήμουν παιδί λαϊκό από τον Περισσό και με ζόρισε το αστικό τοπίο, το εγκατέλειψα.

Στην οικοδομή που δούλευα με τον πατέρα μου με βρήκε ο Γιώργος Αρμένης με μακριά μαλλιά, τζιν σορτσάκι και γαλότσες να ξεφορτώνω ασβέστη. Ο Αρμένης μου είπε να πάω στο θέατρο τέχνης, με πηρανε υπότροφο.
Δεν σταμάτησα να δουλεύω στην οικοδομή μέχρι που έκανα την ταινία «Βασιλική», δήλωσε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Έβγαζα τον ασβέστη από πάνω μου όταν με πήραν να πάω στο φεστιβάλ του Καΐρου, όπου ξαφνικά με αναγνώρισε ο Τζον Μάλκοβιτς, μου άνοιξε την πόρτα της λιμουζίνας ο Κρίστοφερ Λι, με παρέλαβε η Τζίνα Λολομπριζίτα & με έβαλε στη θέση μου να καθίσω ο Ομάρ Σαρίφ.

Στο Κάιρο βραβεύτηκα για την ερμηνεία μου, επέστρεψα στην Ελλάδα και την επόμενη μέρα ήμουν στην οικοδομή. Η βράβευσή μου στο φεστιβάλ του Καΐρου με δίδαξε πως όλα μπορούν να συμβούν», πρόσθεσε.

«Ως έφηβος έκανα βλακείες και έχω βάλει τα ένσημά μου, χοντράδες δεν έχω κάνει, αλλά θα μπορούσα να μην υπάρχω, να έχω σκοτωθεί. Η κραιπάλη άρχισε με την επιτυχία, δούλευα την ημέρα, το βράδυ ξενυχτούσα με πιοτό και η μηχανή γύριζε μόνη της στο σπίτι. Συνειδητοποίησα ότι συναναστρεφόμουν ανθρώπους που δεν ήθελα, συνευρισκόμουν με κοπέλες που δεν ήθελα, έτρωγα φαγητά που δεν μου αρέσαν», επεσήμανε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Με τη Θεοφάνια ήμασταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, μας κυνηγούσαν παπαράτσι και έχω σπάσει πόρτα αυτοκίνητου φωτογράφου. Ήταν 1:30 τα ξημερώματα, επιστρέψαμε από παράσταση, η Θεοφάνια ήταν έγκυος τότε, και βλέπω να γυαλίζει ένας φακός από την απέναντι πυλωτή.

Σκέφτηκα ότι αυτό που δεν θέλω να πω, δεν θα μου το πάρεις με το ζόρι, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά στο πεζοδρόμιο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις