Lifestyle

Πατρίκιος Κωστής: Tι κάνει σήμερα ο «ψηλός» του «Παρά πέντε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον Πατρίκιο Κωστή τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε από τον ρόλο του «ψηλού» στην τηλεοπτική σειρά «Στο Παρά 5». Ο ηθοποιός, εκτός από τηλεόραση, έχει συμμετάσχει και σε αρκετές παραγωγές τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στο θέατρο. 

Ο Πατρίκιος Κωστής είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη και επίσης έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Και πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την υποκριτική και να εργαστεί ως δάσκαλος. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι δουλεύει σε δημοτικό σχολείο και συγκεκριμένα ότι διδάσκει στην Α’ Δημοτικού.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω 3 πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός 10 χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μοιράστηκε τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει ως δάσκαλος.

«Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη», σημείωσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ακυρώθηκαν οι συναυλίες των Deep Purple στη Λειψία και στο Αμβούργο λόγω ασθένειας του Ίαν Γκίλαν
Ο Ίαν Γκίλαν εντάχθηκε στους Deep Purple το 1969 και η φωνή του συνδέθηκε με μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια της ιστορίας του συγκροτήματος, όπως τα «Smoke on the Water», «Child in Time» και «Highway Star»
Deep Purple
Αγγελική Ηλιάδη: Πες για μένα ό,τι θες αλλά όταν πιάνεις στο στόμα σου τα παιδιά μου, θα αναλάβει ο νόμος 
Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου, όταν η Αγγελική Ηλιάδη εξέφρασε δημόσια την άποψη ότι «δεν είναι γονείς δύο άντρες και δύο γυναίκες», προκαλώντας κύμα σχολίων
Αγγελική Ηλιάδη