Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παύλος Γαλακτερός – Survivor: Το μήνυμα στους πρώην συμοπαίκτες του

Παύλος Γαλακτερός – Survivor: Το μήνυμα στους πρώην συμοπαίκτες του

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Παύλος Γαλακτερός, έστειλε μία συμβουλή στους εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης, τρεις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του.

O Παύλος Γαλακτερός έχει αποχωρήσει εδώ και 3 εβδομάδες από το Survivor, αλλά το μυαλό του είναι στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού με τη στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης, κατάφερε σύντομα να γίνει αγαπητός τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τον κόσμο.

Του δόθηκε μάλιστα και το προσωνύμιο του «καλού παιδιού».

Ωστόσο, πριν τρεις εβδομάδες ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικοκαι πλέον βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και ετοιμάζει τα νέα του επαγγελματικά βήματα. Όπως όλα δείχνουν ο Παύλος θα βρίσκεται στην εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” στη θέση της Κάτιας Ταραμπανκό.

Ο Παύλος βέβαια. μετά την επιστροφή του στη χώρα μας έχει γίνει και ιδιαίτερα ενεργός στα social media ενώ κρατά επαφές και με πολλούς συμπαίκτες του. Σε συνεντεύξεις του βέβαια έχει παραδεχτεί πως δεν παρακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ωστόσο, χθες μέσω μιας ανάρτησής του θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσα παιδιά βρίσκονται ακόμα μέσα στο Survivor και αγωνίζονται για τη νίκη.

«Ο τίτλος αυτής της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι «ένας amigos συναντάει τον Σακη Κατσούλη».

Αν θα μπορούσε να φτάσει η συμβουλή μου σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομινικο θα τους έλεγα «αγαπάτε ο ένας τον άλλον και enjoy the game”», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γαλακτερός.

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavlos Galakteros (@los_galakteros)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις