Σάββατο, 13 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Παύλος: Η Μαρί Σαντάλ ανέβασε οικογενειακή selfie για τη γιορτή του πατέρα με την αφιέρωση «Στο νούμερο 1 μας»

Παύλος: Η Μαρί Σαντάλ ανέβασε οικογενειακή selfie για τη γιορτή του πατέρα με την αφιέρωση «Στο νούμερο 1 μας»
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Παύλο, τιμά η Μαρί Σαντάλ με μία selfie οικογενειακή φωτογραφία. Αφορμή, ήταν η γιορτή του πατέρα, την Κυριακή 16 Ιουνίου.

«Είμαι τυχερός που έχω τη σύζυγό μου Μαρί Σαντάλ, μία εξαιρετική γυναίκα που έχει μεγαλώσει τα πιο υπέροχα παιδιά», είχε πει ο Παύλος λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου.

Μιλώντας για την οικογένειά του στο γαλλικό περιοδικό «Point de Vue», ο Παύλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαι τυχερός που έχω τη σύζυγό μου Μαρί Σαντάλ, μία εξαιρετική γυναίκα που έχει μεγαλώσει τα πιο υπέροχα παιδιά. Θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο: να είμαστε ενωμένοι και να διατηρούμε ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας. Ήμουν τυχερός που μπόρεσα να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή μέχρι τώρα», είχε αναφέρει ο Παύλος.

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα χθες Κυριακή, ο Παύλος είναι ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, δίπλα στους γιους τους, αλλά και την κόρη τους, Μαρία Ολυμπία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie- Chantal G (@mariechantal22)

«Στο νούμερο 1 μας! Σήμερα σας γιορτάζουμε! Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα», έγραψε η Μαρί Σαντάλ κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις