Lifestyle

Παύλος Χαϊκάλης: Δεν έφταιγα, από παρεξήγηση έμεινε ανασφάλιστη η μηχανή μου (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα τροχαίο στην Κηφισιά που έβαλε σε… μπελάδες τον Παύλο Χαϊκάλη.

Το βράδυ της Πέμπτης (22.04.2021) έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός και πρώην υπουργός Παύλος Χαϊκάλης είχε εμπλακεί σε τροχαίο στην Κηφισιά και το όχημά του ήταν ανασφάλιστο.

Ο ίδιος το επιβεβαιώνει αλλά υποστηρίζει ότι η μηχανή του δεν ήταν εσκεμμένα ανασφάλιστη αλλά από… παρεξήγηση.

Σε δήλωσή του στο Πρωινό, ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε πως η μηχανή του ήταν σταθμευμένη όταν μια γυναίκα έπεσε πάνω της με το αυτοκίνητό της.

Όταν κλήθηκε η τροχαία, διαπιστώθηκε ότι η μηχανή του πρώην υπουργού δεν είχε ασφάλεια. Όπως είπε, από λάθος κατά την αλλαγή ασφαλιστικής, έμεινε η μηχανή ανασφάλιστη. Το κόστος άλλωστε ήταν 63 ευρώ.

 

Σήμερα, ασφαλίστηκε αλλά πριν γίνει αυτό στον Παύλο Χαϊκάλη «κόπηκε» πρόστιμο 250 ευρώ και του πήραν τις πινακίδες και το δίπλωμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Στάθης Μαντζώρος: Η έκκληση του πατέρα του για οικονομική βοήθεια – «Πρέπει να πάει στο εξωτερικό σε κέντρο αποκατάστασης»
«Είναι σε σταθερή κατάσταση», αποκάλυψε ακόμα ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού για την κατάσταση της υγείας του μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη
Στάθης Μαντζώρος
Θέμης Αδαμαντίδης: Η στιγμή που σηκώθηκε σε ταβέρνα και τραγούδησε την επιτυχία «Στην καρδιά» χωρίς ορχήστρα
Η ταβέρνα απέκτησε αμέσως ενέργεια νυχτερινού κέντρου, αποδεικνύοντας τη μοναδική ικανότητα του τραγουδιστή να μαγνητίζει το κοινό με τη φωνή του, ακόμη και χωρίς ορχήστρα ή προετοιμασία
Θέμης Αδαμαντίδης