Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Στις Κάννες η πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Strange Way of Life»

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Στις Κάννες η πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Strange Way of Life»

Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Strange Way of Life» στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές του, Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke) και Πέδρο Πασκάλ (Pedro Pascal), όπως επιβεβαίωσε το φεστιβάλ.

Ο Αλμοδόβαρ αποκάλυψε σε δήλωσή του ότι ο τίτλος της ταινίας «παραπέμπει στο διάσημο φάδο της Αμαλία Ροντρίγκες, οι στίχοι του οποίου υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει πιο περίεργη ύπαρξη από αυτή που ζει κανείς γυρνώντας την πλάτη στις επιθυμίες του».

Σε μουσική του συνθέτη Αλμπέρτο Ιγκλέσιας (Alberto Iglesias) η ταινία αφηγείται τη φιλία μεταξύ δύο ανδρών που δούλευαν μαζί ως μισθωμένοι ένοπλοι. Είκοσι πέντε χρόνια μετά «ο Σίλβα τον επισκέπτεται με τη δικαιολογία να ξανασμίξει με τον φίλο του… αλλά το επόμενο πρωί ο σερίφης Τζέικ του λέει ότι ο λόγος του ταξιδιού του δεν είναι για να θυμηθούν τα παλιά…»

«Δεν πρέπει να αποκαλύψω περισσότερα για να μην προδώσω όλες τις εκπλήξεις του σεναρίου» προσθέτει ο σκηνοθέτης στη δήλωσή του.

Η παραγωγή είναι του Αγκουστίν Αλμοδόβαρ (Agustín Almodóvar) και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Πέδρο Καζαμπλάνκ (Pedro Casablanc), Σάρα Σάλαμο (Sara Sálamo), Ντανιέλα Μεδίνα (Daniela Medina) και Χοσέ Κοντέσα (José Condessa).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις