Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μαζί με την κόρη της, Χριστίνα, μίλησαν αποκλειστικά στην εκπομπή «Ελένη» για το ιδιαίτερο δέσιμό τους.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και η κόρη της, Χριστίνα, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» γισ την ιδιαίτερη σχέση τους.

Η Χριστίνα είπε χιουμοριστικά πως το μεγάλο ατού της μαμάς της είναι η μαγειρική, ενώ η Πέγκυ Σταθακοπούλου αποκάλεσε την κόρη της ζιζάνιο. Το πείραγμα μεταξύ τους είναι το στοιχείο που κάνει τη σχέση τους ξεχωριστή, είπαν, και νιώθουν πως είναι κοντά και σαν ψυχές.

«Από μικρή ήξερα ότι ο κόσμος γνωρίζει τη μαμά μου, μας σταματούσαν στο δρόμο και μας μιλούσαν. Αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα και εκτίμησα τη δουλειά της, και τώρα συγκινούμαι», είπε η Χριστίνα.

Η Χριστίνα προετοιμάζεται για πανελλήνιες και στοχεύει στην Ιατρική, ενώ παράλληλα συνεχίζει και την ενασχόλησή της με τον στίβο.

«Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν από νωρίς τα παιδιά μας με τι θέλουν να ασχοληθούν. Εγώ σπούδασα Νομική και κατέληξα να είμαι ηθοποιός», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου και πρόσθεσε: «Ο χώρος της υποκριτικής είναι απαιτητικός. Θα είμαι δίπλα στη Χριστίνα για ό,τι αποφασίσει, αλλά μπορώ να έχω τις ανησυχίες μου».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως για επτά χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί. Μέσα από αυτή την πάλη για να γίνει μητέρα συνειδητοποίησε πως το ήθελε πραγματικά. Η ίδια δηλώνει τρελαμένη με την κόρη της και εκτιμάει κάθε στιγμή που περνάει μαζί της.

«Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα», είπε.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου θα εμφανίζεται στο έργο «Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο θέατρο «Τόπος Αλλού».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις