Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Πειρατεία σε φορτηγό του οίκου Balmain – Άρπαξαν 50 δημιουργίες για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Πειρατεία σε φορτηγό του οίκου Balmain – Άρπαξαν 50 δημιουργίες για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Επίθεση πραγματοποίησαν ληστές στο φορτηγό που μετέφερε δημιουργίες του οίκου Balmain για την Eβδομάδα Mόδας στο Παρίσι.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο σχεδιαστής Olivier Rousteing ανέφερε στους θαυμαστές του ότι περισσότερα από 50 σύνολα από τη νέα συλλογή του οίκου Balmain, που θα παρουσιάζονταν στο Παρίσι, κλάπηκαν. 

Στην ανάρτηση του ο Rousteing, έγραψε: «Σήμερα το πρωί ξύπνησα με το χαμόγελο, ξεκινώντας τις πρόβες για την επόμενη επίδειξή μου, στις 9 π.μ. και αυτό συνέβη… 50 δημιουργίες Balmain εκλάπησαν. Εκλάπηκε η παράδοση. Το φορτηγό εκλάπηκε. Δόξα τω Θεώ, ο οδηγός είναι ασφαλής».

Ο επικεφαλής του οίκου Balmain είπε ότι η επίδειξη θα γίνει την προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 27 Σεπτεμβρίου κοντά στον Πύργο του Άιφελ. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργηθεί αυτή η συλλογή. Επαναλαμβάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο ασεβές» επισήμανε.

Ο Rousteing πρόσθεσε επίσης ότι η ομάδα θα διαθέσει επιπλέον ώρες για να διασφαλίσει ότι η επίδειξη μόδας θα γίνει. «Θα εργαζόμαστε περισσότερο, μέρες και νύχτες, οι προμηθευτές μας θα εργάζονται επίσης μέρες και νύχτες… Τόσοι πολλοί εργαζόμενοι, προμηθευτές, η ομάδα μου και εγώ. Παρακαλώ να είστε ασφαλείς, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Σας αγαπώ ομάδα Balmain και δεν θα τα παρατήσουμε» σημείωσε.

Πολλοί σχεδιαστές μόδας με μηνύματά τους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Olivier Rousteing, μεταξύ άλλων ο Simon Porte Jacquemus που έγραψε στα σχόλια: «Δύναμη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις