Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Εγώ την τύλιξα με το σεντόνι» λέει και συγκλονίζει για τον θάνατο της μητέρας της

Πέννυ Μπαλτατζή: «Εγώ την τύλιξα με το σεντόνι» λέει και συγκλονίζει για τον θάνατο της μητέρας της
NDP

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» μίλησε για την απώλεια της μητέρας της η Πέννυ Μπαλτατζή. «Θυμάμαι ότι έφευγα από το σπίτι και με έψαχνε. Ήμουν σκληρή», εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Αν μου έλεγες 22 – 23 χρονών ”η μητέρα σου πέθανε”, θα σου έλεγα: εντάξει, και;», είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή που λύγισε στον «αέρα» του «I Love Σου Κου» για τον χαμό του ανθρώπου που την έφερε στη ζωή.

«Έχω μέσα μου μία πολύ μεγάλη συγχώρεση για τη μητέρα μου. Δεν μπορούσε η ίδια να αντιμετωπίσει τον εαυτό της, τότε όμως δεν ήταν η ώρα μου να το αντιληφθώ. Είχα πολύ θυμό για τη μητέρα μου, θυμάμαι πράγματα που έλεγε και έκανε, αλλά, θα ήταν άδικο να την κατηγορήσω», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Τη συνάντησε ο δημοσιογράφος, Τάσος Μπιμπισίδης και μεταξύ άλλων συζήτησαν για τις σχέσεις που διατηρούσε με τη μητέρα της, όσο εκείνη ήταν στη ζωή, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της όταν εν τέλει «έφυγε».

«Αν μου έλεγες 22 – 23 χρονών «η μητέρα σου πέθανε», θα σου έλεγα: εντάξει, και; Θυμάμαι ότι έφευγα από το σπίτι, με έψαχνε, με έπαιρνε τηλέφωνο και της απαντούσα μετά από 3 μέρες, ήμουν σκληρή», περιγράφει η τραγουδίστρια στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Η μαμά μου ήταν άρρωστη και πήρα μεγάλη ανακούφιση όταν «έφυγε». Ευτυχώς λυτρώθηκε και πραγματικά ήμουν πολύ καλά. Φαντάσου ότι το επόμενο βράδυ έπαιζα, πήγα στο live μου, πήγα σπίτι και την τύλιξα εγώ με το σεντόνι. Ήταν σαν να έφυγε από μέσα μου ένα πολύ μεγάλο βάρος», εξομολογείται αμέσως μετά η Πέννυ Μπαλτατζή.

 

Τέλος, σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στη μητέρα της εάν είχε τη δυνατότητα να της μιλήσει σήμερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια συγκινημένη απαντά: «Θα της έλεγα: μαμά, πετάς εκεί που είσαι; Της άρεσε πολύ να βλέπει τον εαυτό της στον ύπνο της να πετάει. Μακάρι να πετάει εκεί που είναι, της το εύχομαι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις