Lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ: «Πού μας άφησες τόσο νωρίς»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ, με τους φίλους και τους συναδέλφους του να σοκάρονται από το τραγικό νέο.

«Έλα ρε Λευτέρη» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, αποχαιρετώντας με μια φωτογραφία τον Λευτέρη Παπαμιχαήλ.

«Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα», έγραψε από την πλευρά της η ηθοποιός Ευτυχία Μελή, αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο.

«Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ.

Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!», καταλήγει στο μήνυμά της η ηθοποιός.

 

 

Ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ συμμετείχε τα τελευταία χρόνια σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μίνα Αρναούτη: «270.000 ευρώ πρόστιμο για εγκατάλειψη ζώων κι εγώ πήρα αποζημίωση 39.000 για το τροχαίο με τον Παντελίδη»
«Η αίσθηση που μου έμεινε είναι ότι η δική μου περίπτωση υποβαθμίστηκε και ότι η πραγματική έκταση της βλάβης που υπέστην δεν αποτιμήθηκε όπως θα έπρεπε», έγραψε ακόμα
Μίνα Αρναούτη 28
Δημήτρης Παπάζογλου: Η Μαρινέλλα μου έλεγε «από το να περιμένω τον θάνατο, καλύτερα να πεθάνω στη σκηνή»
«Το γεγονός ότι με καλούσε στις γιορτές, Χριστούγεννα και Πάσχα, να τρώω με την οικογένειά της ήταν μεγάλη απόδειξη φιλίας και εκτίμησης», είπε ακόμα για την αείμνηστη σταρ
Δημήτρης Παπάζογλου και Μαρινέλλα