Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέθανε στα 61 του ο κωμικός Norm Macdonald

Norm Macdonald
Φωτογραφία από: YouTube

Ο κωμικός ηθοποιός, συγγραφέας και σταρ του «Saturday Night Live», Norm Macdonald, πέθανε σε ηλικία μόλις 61 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, η διάγνωση του καρκίνου κρατήθηκε κρυφή από το κοινό, ωστόσο ο Norm Macdonald έδινε τη μάχη για εννέα ολόκληρα χρόνια.

Ξεκίνησε στη showbiz ως συγγραφέας στο “Roseanne” το 1992, αφού πρώτα είχε κάνει κάποια περάσματα σε comedy club στον Καναδά. Όλα άλλαξαν όταν εντάχθηκε στο καστ του “Saturday Night Live” το 1993 και την επόμενη χρονιά ξεκίνησε την αξέχαστη θητεία του ως παρουσιαστής του Weekend Update μέχρι τις αρχές του 1998. Τότε δηλαδή που αντικαταστάθηκε από τον Colin Quinn.

Οι μιμήσεις του -και ειδικά προσώπων όπως οι Burt Reynolds, David Letterman, Larry King, Quentin Tarantino- είχαν γράψει την δική τους ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση.

Μετά την αποχώρησή του από το “SNL”, ο Macdonald δημιούργησε το “The Norm Show” με τον Bruce Helford στο ABC, το οποίο προβλήθηκε από το 1999 έως το 2001.

Ο Norm Macdonald είχε πρωταγωνιστήσει ως Norm Henderson, ένας παίκτης του NHL που είχε αποκλειστεί ισόβια λόγω τυχερών παιχνιδιών και φοροδιαφυγής και έπρεπε να εκτελέσει πέντε χρόνια κοινωφελούς εργασίας. Το καστ περιλάμβανε τους Laurie Metcalf, Ian Gomez, Max Wright, Artie Lange και Faith Ford και η παράσταση διήρκεσε τρεις σεζόν.

Με πληροφορίες από: Variety.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις