Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: Έχω απιστήσει, θα ήταν περίεργο να μην το έχω κάνει

Πέτρος Ίμβριος: Έχω απιστήσει, θα ήταν περίεργο να μην το έχω κάνει
Φωτογραφία NDPPHOTO

«Με ενόχλησε που έγραφαν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να κάνω καριέρα», είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα δημοσιεύματα για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από γυναίκα.

«Με ενόχλησε που έγραφαν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να κάνω καριέρα. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, η Ναταλία δεν ήθελε», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος είπε στη συνέχεια: «Είδα στον ύπνο μου τον Φρέντυ Γερμανό, όταν πέθανε. Τον πατέρα μου τον είδα στον ύπνο, 1 χρόνο μετά τον θάνατό του. Πιστεύω στο μεταφυσικό. Με το πολύ διάβασμα άρχιζα να βλέπω φαντάσματα».

Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί αλλά και για την απιστία, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Μου είχε πει μια γυναίκα αν δεν ενδώσω δεν θα κάνω καριέρα. Δεν τα πάω καλά με τις απειλές. Έχω απιστήσει, θα ήταν περίεργο να μην το έχω κάνει».

 

Κλείνοντας, ο Πέτρος Ίμβριος είπε: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω κάνει πεντικιούρ και μανικιούρ. Θεωρώ η σεξουαλικότητα του Κασσελάκη δεν αφορά στους ψηφοφόρους του. Θα αγαπάω τα παιδιά μου και να έλκονται από το ίδιο φύλο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις