Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: Υπήρξαν αγκαθάκια στις περιόδους που διανύσαμε μέχρι να έρθουμε εδώ

Πέτρος Ίμβριος: Υπήρξαν αγκαθάκια στις περιόδους που διανύσαμε μέχρι να έρθουμε εδώ

“Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν αγκαθάκια και για τους άνδρες και για τις γυναίκες” δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπεττυ Μαγγίρα και μίλησε για το πόσο καλές σχέσεις διατηρεί με τις προηγούμενες σχέσεις του.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Ίμβριος εξομολογήθηκε πως «σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν αγκαθάκια και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Προσπαθείς όμως να τα εξομαλύνεις και να τα φέρεις σε μια ισορροπία, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πιστεύω πως όσο πιο πολιτισμένος είναι ο άνθρωπος, όσο πιο λογικός και όσο περισσότερο έχεις βάλει σε τάξη τα πράγματα είναι εύκολος ένας χωρισμός. Δηλαδή δεν σου χρωστάω, δεν μου χρωστάς ούτε οικονομικά, ούτε συναισθηματικά, ούτε πνευματικά, τότε είσαι καλά με αυτό που συνέβη και κοινή συναινέση επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί».

«Όταν δυο άνθρωποι πολιτισμένοι επιλέγουν και οι δύο να μην είναι μαζί συμβαίνει αυτό. Αν όμως το επιλέξει ο ένας, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα ή αν έχεις να χωρίσεις το σπίτι σου, το αμάξι σου, τα προσωπικά σου, τα συναισθηματικά σου, εκεί σαφώς είναι πολύ δύσκολο».

  

«Νομίζω πως πράγματα που δεν αντέχουν καθόλου σε μένα οι πρώην σύντροφοι μου δεν υπάρχουν. Υπήρξαν όμως αγκαθάκια στις περιόδους που διανύσαμε μέχρι να έρθουμε σε αυτό το σημείο, υπήρξαν ναι. Λογικό δεν είναι;» συμπλήρωσε, μέσα σε όλα, ο Πέτρος Ίμβριος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις