Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Ένας μεγάλος έρωτας που ξεκίνησε πριν 7 χρόνια και καταλήγει σε γάμο

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα:  Ένας μεγάλος έρωτας που ξεκίνησε πριν 7 χρόνια και καταλήγει σε γάμο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Ας μας συγχωρέσει εκείνος που έβγαλε πρώτος την ατάκα «7 χρόνια φαγούρας», αλλά οι Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα τον διέψευσαν και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς στη περίπτωσή τους ισχύει το «7 χρόνια μεγάλης αγάπης» και μάλιστα μιας αγάπης που ανεβαίνει σύντομα και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα πήραν την μεγάλη απόφαση και μετά από 7 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να σφραγίσουν τον έρωτά τους και με τα δεσμά του γάμου.

Η είδηση για τον γάμο της 49χρονης ηθοποιού και του 53χρονου επιχειρηματία ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε σήμερα (15.11.2023). Στο φως ήρθε η αναγγελία του γάμου τους.

Η αναγγελία δημοσιεύτηκε στην αθλητική εφημερίδα «Φως».

Στην ανακοίνωση για την μεγάλη στιγμή της ζωής του ζευγαριού τονιζόταν:

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι:

Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

 

Η γνωριμία

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών το 2016. Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα… χτυπήθηκαν αμέσως από τα βέλη του έρωτα και κατάλαβαν ότι βρήκαν την απόλυτη αγάπη.

Είναι μαζί από τότε και μάλιστα διέψευσαν και τα σενάρια που είχαν βγει στην επιφάνεια πριν χρόνια και ανέφεραν ότι είχαν χωρίσει.

Η αγάπη του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα αποδείχτηκε και δυνατή και ανθεκτική και το ζευγάρι ετοιμάζεται πλέον για τον γάμο του.

Στις 26 Ιουνίου του 2017 δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει να συγκατοικήσει.

Μάλιστα τονιζόταν ότι θα μείνουν στο σπίτι του Πέτρου Κόκκαλη στο Παλαιό Ψυχικό.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση και η πρώτη ανάρτηση

Το ζευγάρι αποφάσισε το 2017 να κάνει την πρώτη του κοινή εμφάνιση και να δημοσιοποιήσει τη σχέση του.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ο ένας στο πλάι του άλλου τον Ιούνιο του 2017 όταν έδωσαν το παρών στο γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο.

Λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου του 2017, η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ακόμα περισσότερο τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγαπημένου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας μαζί  το hashtag «first love».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official)

 

Τον Οκτώβριο του 2017 έκαναν άλλη μια δημόσια κοινή εμφάνιση στην επίσημη προβολή ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» στο Μέγαρο Μουσικής. Από τότε έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μαζί σε εκδηλώσεις και παραστάσεις.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στην κηδεία του παππού του επιχειρηματία και ευρωβουλευτή τον Ιούλιο του 2018.

«Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»

Τον Ιούλιο του 2016 η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και δημόσια για τη σχέση της, χωρίς πάντως, να πει το όνομα του Πέτρου Κόκκαλη.

«Μου αρέσει να ερωτεύομαι, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε μια σχέση και είμαι ερωτευμένη», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ, τον Ιούλιο του 2022.

 

«Μπορεί να είχα παιδί»

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2023 σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου ότι είναι τόσο ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, που αν οι δρόμοι τους είχαν συναντηθεί νωρίτερα ίσως να είχαν ένα παιδί.

 «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί», είχε εξομολογηθεί η Δήμητρα Ματσούκα, αναφερόμενη στον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, που είναι ήδη πατέρας δύο ενήλικων παιδιών από τον πρώτο του γάμο.

Βάφτισε τον ανιψιό της

Ο Πέτρος Κόκκαλης τον Απρίλιο του 2023 απέκτησε άλλο ένα μεγάλο δέσιμο με την αγαπημένη του. Ο επιχειρηματίας και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βάφτισε μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, τον ανιψιό της Δήμητρας Ματσούκα και γιο της αδελφής της ηθοποιού, Μαρίας Ματσούκα και του Θέμη Γιαννιτσά.

Η τελετή έγινε στο Γκολφ της Γλυφάδας και ο μικρός πήρε το όνομα Ραφαήλ.

Τί έλεγε για την αγαπημένη του

Ο Πέτρος Κόκκαλης φέρεται να είχε μιλήσει πριν καιρό στην εφημερίδα «Espresso» και μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και την αγαπημένη του και το πως καταφέρνουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες από το απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμά τους.

«Είναι σημαντικό πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και έχουν δρομολογήσει σε έναν βαθμό τη δική τους ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα ως πατέρας μικρότερων παιδιών να ζω ανάμεσα σε τρεις χώρες, με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Δήμητρα έχει επίσης ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε τον χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις», ανέφερε.

Φωτογραφίες NDP

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις