Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Πιρς Μπρόσναν: 20 χρόνια γάμου με την Κίλι Σέι Σμιθ

Πιρς Μπρόσναν: 20 χρόνια γάμου με την Κίλι Σέι Σμιθ

Είκοσι χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν ο Πιρς Μπρόσναν και η Κίλι Σέι Σμιθ. Ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε την επέτειο με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την αγάπη του προς τη σύζυγό του.

«Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Κίλι, η αγάπη μου μεγαλώνει για σένα, για πάντα μαζί… ☘️❤», έγραψε. Ο Πιρς Μπρόσναν και η Κίλι έκαναν τον γάμο τους στην Ιρλανδία τον Αύγουστο του 2001. Έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον Ντίλαν, 24 ετών και τον Πάρις, 20 ετών.

 

Ο Πιρς ανά διαστήματα αναφέρεται στο γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του. Το 2016, είχε δηλώσει στην Independent: «Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν η Κίλι με κοιτάζει, γίνομαι αδύναμος».

Την επόμενη χρονιά, μιλώντας στο People είπε πως το ότι περνάνε μαζί ποιοτικό χρόνο είναι ένα βασικό συστατικό ενός πετυχημένου γάμου.

«Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε ένα σύντομο ταξίδι μέχρι τη Σάντα Μπάρμπαρα – πήγαμε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και να κοιτάξουμε σπίτια και να πιούμε υπέροχο κρασί», είπε τότε. «Δεν ακούγαμε καμία μουσική, αλλά απλώς ακούγαμε τους ήχους της φωνής ο ένας του άλλου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις