Lifestyle

Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει μαρμελάδα κουμκουάτ;

Mε φρούτα από τον κήπο της!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H συγκεκριμένη δημοσιογράφος που είναι γνωστό ότι αγαπά την φύση. Άλλωστε το ησυχαστήριό της βρίσκεται στο Πήλιο, ανάμεσα στα δέντρα και το πράσινο. Στην Αθήνα ζει στην Πλάκα, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθει ότι περιτριγυρίζεται από όμορφα φυτά και μάλιστα καρποφόρα!

Δείτε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν πολύ τρυφερός ο μπαμπάς, χορτάσαμε τα «σ’ αγαπώ»
«Ήταν πολύ φωνακλάς και μπορεί να έλεγε χοντράδες αν νευρίαζε εκείνη την ώρα, τις οποίες μετά τις σκυλομετάνιωνε», εξομολογήθηκε ακόμα η κόρη του αείμνηστου καλλιτέχνη.
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν πολύ τρυφερός ο μπαμπάς, χορτάσαμε τα «σ’ αγαπώ»
Η Βούλα Πατουλίδου για τις αντιδράσεις για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου: «Μήπως χάσαμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο;»
«Αν λοιπόν η συναυλία του Ρέμου σας ενοχλεί τόσο, ας δείξουμε την ίδια αγανάκτηση όταν επιχειρείται η παραχάραξη της ιστορίας και της ταυτότητάς μας», σημείωσε ακόμα
Βούλα Πατουλίδου 15