Lifestyle

Ποιοι celebrities βρέθηκαν στο Opening του Dream City;

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γνωστό club – restaurant στο Γκάζι, που τίμησαν δεόντως με την παρουσία τους πέρσι το χειμώνα αρκετοί celebrities και άνθρωποι από την εγχώρια showbiz και δεν είναι άλλο από το Dream City, το βράδυ της Παρασκευής αναστάτωσε ξανά τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το TLIFE βρέθηκε στα εγκαίνια και το μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε με αφορμή αυτά και απαθανάτισε όλους όσους παρέλασαν στο κόκκινο χαλί!

Με διαφορετική διακόσμηση, ύστερα από μία μεγάλη ανακαίνιση που ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου, το Dream City άνοιξε ξανά και υποδέχτηκε διάσημους και μη ανθρώπους, με κέφι, μεγάλες μουσικές επιτυχίες, πολύ χορό, ανανεωμένο gourmet menu και χορογραφίες που ξεσήκωναν τα πλήθη!

Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί διασκέδασε με την ψυχή του ως αργά. Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών και ξεφάντωσαν, ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, ο Χάρης Σιανίδης, η Playmate 2011, Ηρώ Λεγάκη, η Εύα Λάσκαρη, η Θέλξη, ο Τόλης Σκουλαριώτης, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Σπύρος Πώρος.

Δες  εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λάκης Γαβαλάς: «Το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν σαν υπολείμματα δαντέλας που τα κόλλησε όλα μαζί»
«Η Αθηνά θα μπορούσε να φοράει ένα απλό δικό της ρούχο, που κάνουν υπέροχα ρούχα μαζί με τη Συνατσάκη. Γιατί να μη βάλει κάτι δικό της, να κάνει διαφήμιση σε αυτό;» ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής
Ο Λάκης Γαβαλάς