Δευτέρα, 27 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι Rolling Stones είναι «μπάντα διασκευών μπλουζ»

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι Rolling Stones είναι «μπάντα διασκευών μπλουζ»

Σκληρή κριτική άσκησε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στους θρυλικούς Rolling Stones, χαρακτηρίζοντάς τους ως «μπάντα διασκευών μπλουζ» σε νέα συνέντευξή του. Ο άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη των Beatles, όταν έκανε την παρατήρηση για τους Rolling Stones.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο The New Yorker, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ τόνισε ότι οι Beatles εργάζονταν από ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών γλωσσών σε σύγκριση με τους ομότεχνούς τους.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το πω, αλλά είναι μία μπάντα διασκευών μπλουζ, αυτό είναι οι Rolling Stones» ανέφερε το πρώην μέλος των Beatles.

«Νομίζω ότι το δίχτυ μας απλώθηκε ευρύτερα από το δικό τους» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ υποστηρίζει ότι «καθώς οι Beatles άρχισαν να σκέφτονται ότι είναι περισσότερο καλλιτέχνες παρά ποπ σταρ, θεωρούσαν ότι οι συναυλίες σε στάδια ήταν μια αναξιοπρέπεια. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην απόσταση με το κοινό και στην εμφάνιση στη σκηνή «υπό βροχή με τον κίνδυνο να σε σκοτώσει ο ηλεκτρισμός».

«Απλά κοιτάζεις τον εαυτό σου και λες: “Περίμενε λίγο, είμαι μουσικός, ξέρεις. Δεν είμαι πάνινη κούκλα για να τσιρίζουν τα παιδιά”» τόνισε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις