Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Θα αποκαλύψει σε podcast άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από διάσημα τραγούδια του

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Θα αποκαλύψει σε podcast άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από διάσημα τραγούδια του

Ο 81χρονος θρυλικός μουσικός Πολ ΜακΚάρτνεϊ μπαίνει στον κόσμο των podcast για ν΄αποκαλύψει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα πιο διάσημα τραγούδια του από την περίοδο και των Beatles, αλλά και από τα χρόνια της σόλο καριέρας του.

Κάθε επεισόδιο του podcast με τίτλο «McCartney: A Life In Lyrics» θα επικεντρώνεται σε ένα τραγούδι από την εμβληματική δισκογραφία του Πολ ΜακΚάρτνεϊ από την περίοδο των Beatles μέχρι τη σόλο καριέρα του.

Τα τραγούδια του Paul McCartney από τους Beatles και την προσωπική του διαδρομή στη μουσική, που περιλαμβάνονται στον πρώτο κύκλο των 12 επεισοδίων είναι τα: «Eleanor Rigby», «Let It Be», «Penny Lane», «Live and Let Die», «Back In The USSR», «When Winter Comes», «Uncle Albert/Admiral Halsey», «Here Today», «Magical Mystery Tour», «Jenny Wren», «Too Many People» και «Helter Skelter».

Οι ακροατές του podcast θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις του με τον Ιρλανδό ποιητή Πολ Μαλντούν (Paul Muldoon) με τον οποίο ο Πολ ΚαΚάρντνεϊ συνεργάστηκε για πρώτη φορά για το βιβλίο του «The Lyrics: 1956 to the Present» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021.

Είναι μια συμπαραγωγή των Pushkin Industries και iHeartPodcasts και περιγράφεται ως ένας συνδυασμός διδασκαλίας, απομνημονευμάτων και ενός αυτοσχεδιαστικού ταξιδιού με έναν από τις πιο αγαπημένους καλλιτέχνες. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ΝΜΕ, τον Φεβρουάριο του 2024 θα ακολουθήσει ο δεύτερος κύκλος με επιπλέον 12 επεισόδια του μέλος των Beatles.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις