Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πόπη Τσαπανίδου: Θα γίνω γιαγιά!

Πόπη Τσαπανίδου: Θα γίνω γιαγιά!

Με μια ανάρτησή της στο instagram αλλά και ένα μακροσκελές κείμενο που περιγράφει τα όσα ονειρεύτηκε και γίνονται πραγματικότητα η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε θα γίνει γιαγιά αφού περιμένει το πρώτο της εγγόνι!

«Πάντα ονειρευόμουνα ένα μεγάλο τραπέζι! Στρωμένο με λευκά πιάτα και ψηλά ποτήρια, φαγητά και πίτες, κρασιά και γλυκά! Και γύρω γύρω τα παιδιά μου με τους συντρόφους τους, τα δικά τους παιδιά και τα συμπεθέρια.

Ένα τραπέζι τεράστιο αφού -δόξα τω Θεώ-, έχω τρεις κόρες, οπότε μέτρα κεφάλια, βάλε από 2 παιδιά κατά μέσο όρο στην εικόνα μου, βάλε και τον δικό μου σύντροφο, πρόσθεσε και τα δικά του παιδιά με τις καλές τους και τα δικά τους συμπεθέρια, βάλε μέσα τις αδελφές μας με τις δικές τους οικογένειες (εδώ λέω να αφήσω τα συμπεθέρια απέξω για να χωρέσουμε) πρόσθεσε και τις μαμάδες μας και έχεις όλο το σετ! Εγώ φυσικά θα τους καμαρώνω όλους από την προεδρική!

Δεν είναι μόνο ότι είμαι η οικοδέσποινα και το δικαιούμαι! Είναι ότι ζω το όνειρό μου και όπως καταλαβαίνεις κάνω ότι θέλω! Το πρόβλημα είναι πού θα βάλω ένα τόσο μεγάλο τραπέζι για να χωρέσει όλη η φαμίλια, αλλά λέω να μην κολλήσω σε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες!», γράφει η Πόπη Τσαπανίδου.

Και αφού κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν λέει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσει να στρώνει αυτό το τραπέζι. 

Γράφει: «Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο.

Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά. Το Μαρινάκι μου, το κορίτσι μου το όμορφο, θα γίνει μανούλα. Και η περηφάνια μου δεν περιγράφεται.

Νοιώθω σαν να μην «έκανε κανείς μωρό. Μόνο η Μαριώ το Γιάννη» που λέει και η παροιμία. Θέλω να βγω και να πιάσω από τους ώμους κάθε περαστικό που βλέπω και να του φωνάξω «γίνομαι γιαγιά!» Το κοριτσάκι μου είναι έγκυος!»

Με πληροφορίες από ipop.gr

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις