Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Νέα Σελήνη

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Νέα Σελήνη

Τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2 Μαρτίου, θα αναλύσει η Άση Μπήλιου στο «Stars System», το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 13:00 και θα εξηγήσει σε ποιους τομείς θα έχουν εύνοια τα 12 ζώδια.

Η ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη, που σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και φέρνει ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη.

Οι όψεις, που σχηματίζει το φεγγάρι, είναι κατεξοχήν θετικές ενώ ενεργοποιεί και το τυχερό εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, που σχηματίστηκε νωρίτερα μέσα στον Φεβρουάριο στις 18/2 και έφερε θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της προσωπικής και της επαγγελματικής μας ζωής.

Βέβαια, παράλληλα με τη Νέα Σελήνη έχουμε την τριπλή σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, που δημιουργεί εντάσεις κυρίως στα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο πενθήμερο των ζωδίων τους.

Η Άση Μπήλιου, συνεχίζοντας το αφιέρωμα στους προοδευμένους πλανήτες, εξηγεί τι σημαίνει η θέση του προοδευμένου Άρη μας για τον τρόπο που διεκδικούμε τις επιθυμίες μας, για τους στόχους που θέτουμε, για το πώς υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας αλλά και ποιες μάχες επιλέγουμε να δώσουμε και ποιες όχι.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 13:00.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις