Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε στο MEGA μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και δεν δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή. Αναφέρθηκε επίσης και στο πώς βλέπει το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια. 

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για την δημιουργία οικογένειας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι».

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε «ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος» για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι. «Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ.

«Δεν θα ήθελα να πάω να δω τους νεοέντεχνους καλλιτέχνες. Για μένα ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που είχε δημιουργηθεί και θέμα ολόκληρο θέμα με κάτι που είχα πει στο παρελθόν, περί υπερεκτίμησης, δεν λέω ότι δεν είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες αλλά δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο μας παρουσιάζονται από κάποιες δισκογραφικές εταιρείες, κάποιες εκπομπές και κάποια ραδιόφωνα» τόνισε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις