Lifestyle

«Ποταμός» η Βίκυ Καγιά για το bullying στην Ηλιάνα Παπαγωργίου και το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τι έγινε συμβεί τελικά ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου και τη Σοφία Χατζηπαντελή;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha. Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στο GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία και της αποκάλυψε ότι της είχαν πει πως εκείνη ζήτησε να φύγουν από το reality μόδας.

Απάντησε επίσης και στο αν εννοούσε εκείνη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν είπε πως στο GNTM δέχτηκε bullying.

«Γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να εννοούσε την Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις για το bullying; Που να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της; Το bullying γενικά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και ευαίσθητη λέξη που καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τόση ευκολία. Και ‘γω έχω δεχθεί πάρα πολύ αλλά, από την ηλικία που ξεκίνησα εγώ που τότε ήταν επιτρεπτό και ήταν μια άλλη ηλικία και μια άλλη εποχή, δεν το παίρναμε τότε σαν bullying.

Όσον αφορά όμως την εποχή που διανύουμε, που δεν είναι επιτρεπτό αυτό το πράγμα να λέγεται ούτε να υπονοείται για κανέναν, πόσο μάλλον για μια γυναίκα παντρεμένη με δυο παιδιά και άλλα δύο εν δυνάμει που είναι από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να αφήνονται τέτοιες αιχμές.

Από την άλλη, όμως, γιατί να το πει για μένα; Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι το είπε για μένα, οι υπόλοιποι το πήραν ότι το είπε για μένα. Η αλήθεια είναι πως εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Και συνέχισε: «Από εμένα δεν έχει γίνει κάτι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι. Από δηλώσεις, υπονοούμενα και τοξικότητα ακόμα και ένας ελέφαντας μπορεί να ενοχληθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρα όσα ακούστηκαν πολύ στα σοβαρά γιατί είναι ένα πράγμα που έχω πάντα σημαία στη ζωή μου. Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε και κάποιοι δεν μας αγαπάνε, κάποιοι μας σέβονται και κάποιοι δεν μας σέβονται, κάποιοι μας παραδέχονται και κάποιοι δεν μας παραδέχονται.

Δεν μπορούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας να προσπαθούμε να πείσουμε τον καθένα για το τι είμαστε και τι πιστεύουμε παρά μόνο αυτούς που έχουν σημασία για εμάς» συμπλήρωσε, επίσης.

«Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν έχει μιλήσει αλλά έχω μιλήσει με την Ηλιάνα. Βέβαια, την πήρα εγώ τηλέφωνο και της είπα “δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που γίνονται και εξηγήστε μου τον λόγο” Η απάντηση που πήρα ήταν πως “μας έχουν πει από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε“. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αυλές, μέσα και έξω από τα καμαρίνια και μια δική μου αρχή είναι πως όποιος έρχεται και μου κουτσομπολεύει κόσμο, με ωραίο και όμορφο τρόπο, τον απομακρύνω γιατί δεν θέλω να ακούω τίποτα για κανένα».

 

Όσο για τη Σοφία Χατζηπαντελή, είπε πως «ήταν δική μου πρόταση για το GNTM και μάλιστα επέμεινα και πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα η άτιμη αν και, βέβαια, δεν την έβρισκες πουθενά. Εκεί που ήταν χαρούμενη μετά ήταν λυπημένη και εκεί που νευρίαζε μετά γέλαγε. Δεν την έβρισκες πουθενά.

Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, δεν ξέρω γιατί με έκανε εκείνη και μη με ρωτάς. Δεν έχω ιδέα, σου το ορκίζομαι πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω.

 

Μετά από το GNTM έχω μιλήσει με την booker της, η οποία με πήρε τηλέφωνο να μου πει να μην πάρω άσχημα το unfollow της Σοφίας και να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Της είπα να μην ανησυχεί γιατί είναι νέα παιδιά, έτσι είναι η ζωή και όλα καλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Apon για την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έζησα τη στιγμή με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, καλό ταξίδι στην αγκαλιά του Χριστού»
Ο Apon, ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε για τελευταία φορά επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στο ύστατο χαίρε
ΑΡΟΝ
Κατερίνα Λιόλιου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για την αγρυπνία στον Γιώργο Μαζωνάκη – «Μας έχεις κάνει κομμάτια, αντίο»!
Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε βρεθεί με φιλικά του πρόσωπα στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανιζόταν τότε η Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου
Η νικήτρια της Eurovision, Dara είπε «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη: «Το Gucci φόρεμα ήταν το τραγούδι της παιδικής μου ηλικίας»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο story της ένα κομμάτι από την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Gucci Φόρεμα», και ανέφερε ότι πρόκειται για το τραγούδι της παιδικής της ηλικίας
DARA
«Λύγισε» ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι που αγαπούσαν όλοι οι Έλληνες»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε κι εκείνος στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας για το τελευταίο χειροκρότημα στο «παιδί της νύχτας» από τη Νίκαια που «μπήκε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων και εκεί θα μείνει για πάντα
Θέμης Αδαμαντίδης
Προκλητική ανάρτηση από την Αφροδίτη Μάνου για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα κι αυτόν και τη δουλειά του»
«Το λαϊκό προσκύνημα στον νεκρό Μαζωνάκη είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ονείρων μιας γενιάς καλλιτεχνών, που αλλιώς τα φανταστήκαμε», σχολίασε ακόμη η Αφροδίτη Μάνου
Αφροδίτη Μάνου 77