Lifestyle

Πού διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής ο Χ. Φερεντίνος και η Σ. Παυλίδου;

Πού τους ''τσάκωσε'' το TLIFE;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Παρασκευής ο Χρήστος Φερεντίνος, μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου είπαν να το ρίξουν έξω. Το ζευγάρι μάλιστα, που τελευταία έχει αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα, ο ένας, όπου σταθεί, λέει τα καλύτερα για τον άλλο.

Το βράδυ λοιπόν, της Παρασκευής οι δυο τους βρέθηκαν στον ”Σταυρό του Νότου”, όπου μάλιστα, εμφανίζεται η Νάντια Μπουλέ και ο Μανώλης Λιδάκης, προσφέροντας μια μοναδική μουσική παράσταση. Στην παρέα τους ήταν και η ηθοποιός Θωμαΐδα Ανδρούτσου.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν είχα τηλεόραση σπίτι για 9 χρόνια, πήγα αγόρασα βιβλία και κάθισα και μόνασα»
«Ο καθένας από εμάς θα ήθελε να πληρώσει λιγότερο φόρο, να έχει μαύρα χρήματα - Eίναι στην ιδιοσυγκρασία μας να θέλουμε και εμείς να κερδίσουμε για την πάρτη μας», είπε ο ηθοποιός
Αλέκος Συσσοβίτης
5