Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πού πήγε η Μενεγάκη με το Ματέο μετά τη βάπτιση;

Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί πήγε στη βάπτιση του γιου της αρχισυντάκτριας της εκπομπής της. Τι έκανε όμως αμέσως μετά μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο; Το TLIFE ξέρει!

Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί πήγε στη βάπτιση του γιου της αρχισυντάκτριας της εκπομπής της, Ελένης Γελαλή. Τι έκανε όμως αμέσως μετά μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο; Το TLIFE ξέρει!

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν πήρε τον καλό της κι επισκέφτηκαν γνωστό κατάστημα του Αμαρουσίου με ηλεκτρονικά είδη. Κοιτούσαν διάφορα προϊόντα και έκαναν διάφορες ερωτήσεις. Η παρουσιάστρια εστίασε στις τηλεοράσεις όπου και κατέληξε σε μία από αυτές.

Φορούσε το ίδιο λευκό φόρεμα  με αυτό της βάπτισης. Στην εκκλησία δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Έδειχνε ήρεμη, χαιρετήθηκε με όλους τις συνεργάτες της και το look της ήταν επιμελώς ατημέλητο αφού μάλλον δεν είχε επισκεφτεί κομμωτήριο.

Μετά την επιλογή της παρουσιάστριας, έφυγαν με το αυτοκίνητό της, το οποίο οδηγούσε ο Ματέο και ήταν παρκαρισμένο στη λεωφόρο Κηφισίας.

Τους δυο τους δεν τους έχουμε πετύχει πρώτη φορά για ψώνια καθώς είχαν επισκεφτεί και το κέντρο της Αθήνας για μπαχαρικά.

Η Ελένη κοιτάζει τηλεοράσεις!

Καθώς έφυγαν με το αυτοκίνητο!

Δες το βίντεο από τη βάπτιση!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε