Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ήταν καλεσμένοι στην ανανέωση όρκων της Έλεν ντε Τζένερις με την Πόρσια

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ήταν καλεσμένοι στην ανανέωση όρκων της Έλεν ντε Τζένερις με την Πόρσια
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να συνηθίζουν τη ζωή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και να έχουν και μερικούς πολύ διάσημους φίλους, όπως η Έλεν ντε Τζένερις, καθώς παρακολούθησαν από κοντά την τελετή ανανέωσης όρκων με τη σύζυγό της Πόρσια ντε Ρόσι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε η Έλεν ντε Τζένερις στο κανάλι της στο YouTube, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν μεταξύ των καλεσμένων της ρομαντικής αυτής τελετής. Η Πόρσια Ντε Ρόσι, σύζυγος της Έλεν εδώ και 14 χρόνια, γιόρτασε τα 50α της γενέθλια και έκανε αυτό το δώρο αγάπης στην ίδια και στη σύντροφό της.

Τόσο ο Πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ είναι μεταξύ του πλήθους του πάρτι, με τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά τους καθώς η Κρις Τζένερ χοροστατεί της τελετής.

Η τελετή ανανέωσης όρκων της Έλεν με την Πόρσια:

Η Έλεν ντε Τζένερις έμεινε εμφανώς έκπληκτη, καθώς η Πόρσια μπήκε στο δωμάτιο φορώντας νυφικό, και την αποκάλεσε ως «το μεγαλύτερο δώρο» της ζωής της.

Η φιλία της Μέγκαν Μαρκλ με την Έλεν ντε Τζένερις είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα, φαίνεται πως είναι και γειτόνισσες.

Έτσι, ενώ φαίνεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν τα καταφέρνουν μια χαρά με τους γείτονές τους στις ΗΠΑ, δεν μπορεί να πει το ίδιο κανείς για την οικογένειά τους στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις