Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Χολή» στάζει εναντίον τους το Rolling Stone

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Χολή» στάζει εναντίον τους το Rolling Stone

Το περιοδικό Rolling Stone έσταξε… δηλητήριο κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με αφορμή της… επαγγελματικές τους αποτυχίες.

Το έντυπο ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ «βρίσκονται στην εποχή της αποτυχίας τους» και είπε με έμμεσο, αλλά σαφή τρόπο, ότι δεν έχουν κάτι να προσφέρουν και πρέπει να αλλάξουν.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle περνάνε δύσκολες επαγγελματικές ώρες και φυσικά το αποκορύφωμα ήταν η πρόσφατη απόφαση του Spotify να ακυρώσει το συμβόλαιο που είχε με το ζευγάρι, διότι δεν είχαν κάνει τίποτα με τα podcast, με συνεντεύξεις διάσημων που υποτίθεται ότι θα έφτιαχναν.

Το Rolling Stone τόνιζε ότι όλες οι δουλειές που είχαν κλείσει ή ήθελαν να κλείσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η γυναίκα του… πατούσαν πάνω στην τεράστια δημοσιότητα που απέκτησαν από τη κόντρα τους με την βασιλική οικογένεια και έγιναν πρώτο θέμα στον πλανήτη μετά το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Harry, την Meghan Markle και την βασιλική οικογένεια, η πολύκροτη συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρίγκιπα, Χάρι «Spare».

«Μέρος του ζητήματος που αντιμετωπίζουν επί του παρόντος οι Σάσεξ είναι ότι έχουν φτιάξει το… εμπορικό σήμα τους γύρω από τα παράπονα τους με την βασιλική οικογένεια. Τώρα, η διαμάχη τους έχει φτάσει σε αδιέξοδο και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν περισσότερα να πουν», σχολιάζει το Rolling Stone.

Η σύγκριση με τις Καρντάσιαν

Το περιοδικό έκανε μάλιστα σύγκριση του πρίγκιοπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το ριάλιτι σόου της οικογένειας Καρντάσιαν.

«Η υπερβολική έκθεση των Καρντάσιανς είναι λιγότερο ενοχλητική γιατί μας δίνουν πάντα κάτι καινούργιο, αλλά ως ένα ζευγάρι που είναι αποκομμένο από τις οικογένειες του, το αφήγημα των Σάσεξ φαίνεται ότι έχει μείνει στάσιμο. Έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον και ακόμη χειρότερα: γίνεται ενοχλητικό», τονιζόταν στο δημοσίευμα.

Στη συνέχεια το έντυπο ανέφερε ότι ο γιος του βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας και η γυναίκα του,

δεν μπορούν με τίποτα να φτιάξουν μία δημόσια εικόνα όπως εκείνες της Μισέλ Ομπάμα και της Όπρα Γουίνφρεϊ, που παλεύουν εδώ και πολλά χρόνια. Όπως σημειώνει το Rolling Stone ο Harry και η Meghan Markle δεν έχουν κάνει την δουλειά που απαιτείται για να ανέβουν σε αυτό το σημείο.

Παράλληλα το περιοδικό αποκάλυψε ότι το Netflix δεν έχει ακυρώσει τελείως το συμβόλαιο δεκάδων εκατομμυρίων με το ζευγάρι αλλά τους έχει στείλει τελεσίγραφο και όπως ανέφερε το Rolling Stone ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να «επανεφεύρουν» τους εαυτούς τους και να «χτίσουν» μία πιο εμπορική εικόνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις