Site icon NewsIT

Πρωτοχρονιά 2017: Ζώδια και προβλέψεις για τον Ιανουάριο

01.01.2017 | 02:16
Πρωτοχρονιά 2017: Ζώδια και προβλέψεις για τον Ιανουάριο

Πρωτοχρονιά 2017 και ζώδια. Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για τον Ιανουάριο 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Πρωτοχρονιά 2017 σήμερα. Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Τον Ιανουάριο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από τη μεριά σου.

Επειδή δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, προσπάθησε στο ενδεχόμενο μίας τέτοιας εκδήλωσης να μη βάλεις σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στο ζώδιο του Καρκίνου. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, αποφεύγοντας να εμπλακείς με ανθρώπους που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Από τις 28 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σου αρχίζει να φαίνεται περισσότερη τύχη και καλύτερες προοπτικές στη ζωή σου. Κάνε υπομονή.

Ταύρος: Τον Ιανουάριο θα έχεις άγχος και ένταση, τόσο για οικογενειακά θέματα όσο και για επαγγελματικά. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει άμεσα ή έμμεσα, καθώς περιορίζει αρκετά τις πιθανότητες διασκέδασης και σε υποχρεώνει να αντιμετωπίσεις νέες ευθύνες που θα σου ανατεθούν ή δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κινηθείς άνετα και εύκολα. Στις 12 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, κάθε πρόβλημα που θα προκύψει μην το αφήσεις να διαιωνιστεί, φρόντισε να βρεις τη λύση ή να την επινοήσεις, αν χρειαστεί.

Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Άρη στον Κριό από τις 28 και μετά, οι φίλοι θα είναι συνεχώς κοντά σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σου και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Δίδυμοι: Αυτόν το μήνα θα περάσεις δια πυρός και σιδήρου σε όλους τους βασικούς τομείς που σε απασχολούν. Από τη μία η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, αλλά και η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 3 και μετά, που αναμοχλεύει ερωτικά ενδιαφέροντα, μπορεί να κάνουν πιο δελεαστικούς τους ανθρώπους στα μάτια σου, όμως βγάζουν και στην επιφάνεια εχθρούς και αντιπάλους, που ήταν στο παρασκήνιο.

Το καλό πρέπει να το αξιοποιήσεις και το δύσκολο να το αντιμετωπίσεις έξυπνα και διπλωματικά. Όμως, μη χάνεις την ψυχραιμία σου μπροστά σε κάποιες μικρές αναποδιές που θα αντιμετωπίσεις. Μέσα σε όλη αυτήν την αναστάτωση, έχεις προοπτικές οικονομικού ανεφοδιασμού για την κάλυψη κάποιων αναγκών σου, που έχουν ήδη προκύψει. Από τις 28 του μήνα και μετά, με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό, το διάστημα προβλέπεται ιδανικό για τα αισθηματικά και τη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να τονιστούν η δημιουργικότητα και οι επιδόσεις σου.

Καρκίνος: Αυτόν το μήνα θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σου. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στο ζώδιό σου, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να βρεις τρόπους να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου, που θα κινδυνέψουν.

Οφείλεις να σκέφτεσαι συγκρατημένα πριν διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου και θα ήταν φρόνιμο να απαλλάξεις τον εαυτό σου από δυσκολίες που μπορείς να προβλέψεις. Κάνε υπομονή, δράσε με γνώμονα τη λογική σου και τις τελευταίες μέρες του μήνα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 28, η τύχη θα ανταμείψει την υπομονή και την επιμονή σου. Άλλωστε, και τα οικονομικά σου θα είναι λίγο καλύτερα, παρά τη στενότητα που γενικότερα υπάρχει.

Λέων: Αυτόν το μήνα ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις σκαμπανεβάσματα. Στο ξεκίνημά του ο Ερμής κινείται ανάδρομα και φέρνει αναταραχές και δυσάρεστες εκπλήξεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σχέδια που ήταν ένα βήμα προ των πυλών για να πραγματοποιηθούν. Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, που θα λάβει τέλος και η ανάδρομη κίνησή του, οι μέρες προβλέπονται γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τα νεύρα σου… τσατάλια.

Προσπάθησε να παραμείνεις προσεκτική στις σχέσεις σου με τους άλλους, απόφυγε τις εντάσεις στον αισθηματικό τομέα και μη βάζεις την ασφάλεια και την υγεία σου σε δοκιμασία. Θα χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από το συνηθισμένο με κάποια οικογενειακά σου θέματα, αλλά θα εξυπηρετηθείς από δικούς σου ανθρώπους σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Κριό και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο την ίδια μέρα, βελτιώνεται κατά πολύ η ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με άλλη προοπτική.

Παρθένος: Αυτόν το μήνα να περιμένεις εκπλήξεις. Παρ’ ότι ο Ιανουάριος δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα, λόγω των δυσκολιών στις επικοινωνίες σου που θα προκαλέσει η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 8, η περίοδος αυτή δεν θα είναι και τόσο δυσάρεστη όσο περιμένεις, λόγω των θετικών επιρροών που σου στέλνει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, από τις 3 και μετά, εξομαλύνοντας αρκετά την κατάσταση.

Οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα από ό,τι είχες υπολογίσει αυτό το διάστημα. Καλό βέβαια είναι να αποφύγεις αντιθέσεις στην προσωπική σου ζωή και να μην υπερβαίνεις τα όρια των συνομιλητών σου, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου είτε για τα άτομα της οικογένειάς σου. Γύρω στις 12 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, κάνε μία προσωρινή συνθηκολόγηση στις επαφές σου και άφησέ τες για αργότερα, προκειμένου να ζητήσεις εξηγήσεις ή να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την καλή σου διάθεση πάνω από όλα. Ευχάριστες στιγμές να περιμένεις τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, που ο Άρης θα εισέλθει στον Κριό και θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, χαρίζοντάς σου ευχάριστες συγκινήσεις.

Δείτε εδώ αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Ιανουάριο 2017.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version