Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Φιλιππίδη: «Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Φιλιππίδη: «Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη»

Ο ηθοποιός Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή. Αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Λίγες ώρες μετά από την πρεμιέρα της παράστασης «Πάρτι Γενεθλίων» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης μίλησε για το μεγάλο του πάθος, παραδέχθηκε πως πιστεύει στο μάτι, αποκάλυψε τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική κι ότι αδημονεί σαν τρελός να γίνει πατέρας.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στα «επικά» πάρτι που συνήθιζε να κάνει.

«Τα πάρτι που έκανα στο σπίτι που μέναμε κοντά στην Λούτσα ήταν αξέχαστα. Το παιχνίδι έξω στον χωματόδρομο μας έφερνε κοντά».

Για την οικογένεια του μίλησε ο ηθοποιός, τα παιδικά χρόνια του αλλά και το όνειρό του να γίνει πατέρας.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τεσσάρων ετών, έβλεπα τη μητέρα μου Χριστούγεννα και Πάσχα», ενώ αποκάλυψε τί δουλειές έχει κάνει στη ζωή του.

«Έχω εργαστεί σε μπιτσόμπαρο, αλλά και ως πωλητής διαφημιστικών φυλλαδίων για την Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς», είπε.

«Δεν μεγάλωσα με απωθημένα. Οι γονείς μου είναι ωραίοι άνθρωποι και παρότι χώρισαν βρήκαν μετά σπουδαίους συντρόφους», είπε ο ηθοποιός, ενώ ανέφερε πως οι γονείς του δεν τον κόμπλαραν ποτέ.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε, επίσης και στην πατρότητα αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε «σαν τρελός» να γίνει πατέρας!

Όσο αφορά στις αποκαλύψεις σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ», δήλωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις